Kortdurend verblijf

Soms heeft u tijdelijk extra zorg nodig. Bijvoorbeeld als uw mantelzorg er even niet is. Een kort verblijf in één van onze locaties is dan een goede oplossing.

Kortdurend verblijf in overbrugging tot revalidatie

Wanneer u na uw verblijf in het ziekenhuis geriatrische revalidatiezorg behoeft maar deze nog niet direct kan starten, kunt u in sommige gevallen terecht op een kortdurend verblijf kamer in overbrugging tot de start van de revalidatie.

Palliatieve en terminale zorg voor mensen met dementie

Als enige in de regio Eindhoven biedt Archipel gespecialiseerde hospice-zorg aan in de locatie Passaat voor mensen die in de laatste fase van hun leven niet meer thuis kunnen wonen. Vaak willen mensen de laatste fase van hun leven gewoon thuis doorbrengen, in de nabijheid van hun dierbaren. Maar er kan een moment komen dat dit niet meer kan. Omdat de juiste zorg niet meer geboden kan worden of omdat de omstandigheden er niet naar zijn. Op de afdeling Kamillehof in Passaat kunnen zij terecht om in een beschermde omgeving afscheid te nemen van het leven.

Meer informatie over kortdurend verblijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Een cliëntadviseur van Archipel kan u hierover informeren. U kunt bellen naar ons Servicepunt (040 264 64 64) of als u liever wilt dat wij contact met u opnemen vult u het  contactformulier in. Voor kortdurende opname heeft u een indicatie nodig.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures