Archipel, het gevoel van samen

U leidt uw eigen leven, volgens uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Oók als u zorg nodig heeft, wilt u zelf keuzes kunnen maken. Wilt u zo gezond en vitaal mogelijk blijven wonen en leven, op uw manier. Met respect en aandacht bieden wij de hulp die past bij uw persoonlijke levensstijl. Of het nu gaat om zorg, behandelingwelzijn of wonen.

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met u naar een oplossing. We werken samen met huisartsen en andere organisaties in Eindhoven en omgeving. Hierdoor kunnen we de zorg en service bieden die het beste bij u past. Archipel is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Wij verlenen onze diensten niet alleen in onze locaties, maar ook bij cliënten thuis. Op deze manier bieden wij voor iedereen die in meer of mindere mate zorg nodig heeft, het ideale pakket.

 Magazine Archipel in het bijzonder

Archipel geeft twee maal per jaar een relatiemagazine uit: 'Archipel in het bijzonder'. In dit blad laten we zien en lezen wat we bedoelen met het ‘gevoel van samen’.  De meest recente uitgave leest u hier.

Archipel film

Onze film geeft u een indruk van wat Archipel te bieden heeft in zorg, welzijn en wonen. Het is een informatiefilm over wat Archipel doet, waar je ons kunt vinden en waar we voor staan. Bekijk de Archipel film hieronder:

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures