Behandeling bij Archipel

Archipel biedt vele vormen van zorg en behandeling en heeft een brede dienstverlening in (ouderen)zorg, welzijn en wonen. Dat doen wij thuis en in onze zorgcentra en verpleeghuizen. Dichtbij. Voor inwoners van Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Best en Son & Breugel.

Samen zoeken naar wat wél kan. Dat is zorg bij Archipel. Zo lang mogelijk uw eigen leven blijven leiden. Dat is natuurlijk wat u het liefst wilt. Ook al kan dat niet meer op precies dezelfde manier als dat het was. Bij Archipel luisteren we goed naar uw wensen, uw behoeften. Tel daar onze bevlogenheid bij op en samen komen we tot de beste oplossing voor u.

Wat je aan een ander geeft, krijg je ook terug

Mahamadou - medewerker Archipel

(Ouderen)zorg van Archipel

De zorgverlening van Archipel varieert van thuiszorg (Archipel Thuis) tot behandeling aan huis, van zorg met verblijf tot gespecialiseerde verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatie. Dit doen wij in onze locaties en bij u thuis. Met dit brede pakket spelen wij in op uw wensen en behoeften van vandaag én van morgen. 

Archipel speelt binnen de regio Eindhoven een vooraanstaande rol in de (ouderen)zorg. We denken graag actief met u mee over welke zorg en behandeling het beste bij u past. We gaan uit van uw beleving en uw mogelijkheden. U kunt rekenen op maatwerk. Met alle aandacht voor u, maar ook voor uw partner, familieleden of mantelzorgers.

Wilt u meer weten? Bel naar onze medewerkers van het Servicepunt: 040 264 64 64.

Dokterskoffer-Archipel-en-twee-vrouwen.jpg

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures