Gasterij Samen, ontmoeten en genieten: dat is de Gasterij van Archipel!

Gasterijen van Archipel bieden meer dan alleen goed eten en drinken. Sfeervolle gelegenheden, dichtbij u in de buurt of wijk, waar u anderen ontmoet. Onder het genot van een kop koffie met gebak een praatje maken of direct na een activiteit genieten van een heerlijke maaltijd. Het kan allemaal in Gasterijen van onze locaties in Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel en Best.

De Gasterij is dagelijks geopend.

Welkom bij Gasterij Akkers!
Gasterij Akkers is een gezellige plek in het centrum van Nuenen. De sfeer is goed en het eten is lekker!
Wij hebben een kleine kaart en een wisselend dagmenu.
Onze Gasterij biedt plaats aan 50 gasten, daarnaast zijn er ook andere ruimtes te reserveren voor verjaardagen en evenementen. Tenslotte heeft onze Gasterij een mooi groot terras.
Komt u langs? Wij dekken graag een tafel voor u!

Bijzonderheden van onze Gasterij
Wij zijn dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00.
De lunch is van 11.30 tot 13.30 en diner van 17.00 tot 18.30. Tussendoor bent u welkom voor een kopje koffie met gebak of een borrel met een hapje.
Zaterdagavond is het frietavond en met feestdagen serveren we een bijzonder menu, hier kunt u voor reserveren in de Gasterij.

Uit eten met een grote groep
Wilt u met een grote groep komen eten in de Gasterij? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens
Reserveren kan telefonisch: 040-2635701
Of per mail: Gasterij.Akkers@archipelzorggroep.nl

Welkom bij Gasterij Dommelhoef!
Gasterij Dommelhoef is een gezellige plek aan het centrum van Eindhoven. De sfeer is goed en het eten is betaalbaar én lekker! Onze Gasterij is dagelijks geopend van 9.00 tot 20.30 uur.

Wij hebben een heerlijke kleine kaart en daarnaast diverse uit eten-arrangementen.

Onze Gasterij biedt plaats voor 50 gasten en daarnaast zijn er nog andere ruimtes te huren, deze bieden 25 plaatsen. Wilt u op het terras eten? Voor de Gasterij bevindt zich een ruim terras met meer dan 30 zitplaatsen of een rustige binnentuin met ook 30 plaatsen. Wij dekken graag voor u de tafel!

Bijzonderheden van onze Gasterij
Elke week bieden we broodjes/salades van de week aan. Dit wordt bereid door een van onze koks, zij zorgen voor een overheerlijk belegd broodje of een lekkere salade.

Wij hebben een kleine kaart met heerlijke gerechten. Hebt u andere wensen? We horen het graag en doen ons uiterste best om uw wens in vervulling te laten gaan.

Uit eten met een grote groep
U kunt ook met grotere groepen (tot 50 personen) bij ons genieten. De Gasterij is ideaal om te gaan eten met een grote groep zoals de bridgeclub. U geniet eerst van een ons heerlijke menu en speelt daarna met de groep een gezellig potje bridge.

U kunt bij ons ook een aparte ruimte reserveren voor grote groepen. Alles is bespreekbaar, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens
Reserveren kan telefonisch via: 040- 2160413

Welkom bij Gasterij Gagelbosch!
Gasterij Gagelbosch is een gezellige plek in de gezellige wijk Gestel. De sfeer is goed en het eten is betaalbaar én lekker! Onze Gasterij is van maandag tot woensdag geopend van 7.45 tot 22.00 uur en van donderdag tot zondag tot 21.30 uur.

Wij hebben een heerlijke kleine kaart en daarnaast diverse uit eten-arrangementen.

Onze Gasterij biedt plaats voor 110 gasten en daarnaast zijn er nog andere ruimtes te huren. Onder andere het atrium, deze biedt 120 plaatsen en een vergaderzaal voor maximaal 24 personen. Wilt u op het terras eten? Voor de Gasterij bevindt zich een ruim terras met 60 zitplaatsen. Wij dekken graag voor u de tafel!

Frequentie uit eten-arrangement
De uit eten-arrangementen op locatie Gagelbosch vinden plaats op vrijdag om de vier weken. Op de andere vrijdagen is er de mogelijkheid om een dagschotel af te halen.  Deze arrangementen beginnen altijd om 18.00 uur.
Inschrijven hiervoor is mogelijk via de medewerker Horeca in de Gasterij, tot 5 dagen vóór de betreffende datum.

Bijzonderheden Gasterij
Dagelijks

 • Van 14.00 uur – 19.00 uur kunnen mensen komen eten van de kleine kaart (graag reserveren).
 • Na 19.00 uur kunnen mensen uiteraard nog een hapje komen eten, denk aan frietjes met een snack
  of bittergarnituur.
 • Elke dag kan er gebruik gemaakt worden van het drie-gangen diner wat wij ook aan de bewoners aanbieden. Er is keuze uit 2 soepen, 2 soorten vlees, groente en aardappelen/puree/frietjes en 2 nagerechten. Om de dag hebben we ook een eenpansgerecht op het menu staan.

Elke week bieden we broodjes/salades van de week aan. Dit wordt bereid door een van onze koks, zij zorgen voor een overheerlijk belegd broodje of een lekkere salade.

Vaste activiteiten
Wekelijks

 • maandag: Bridge avond
 • dinsdag: Culturele avond
 • woensdag: Kien avond
 • vrijdag: om de vier weken een uit eten-arrangement

Het hele jaar door
Wij organiseren het hele jaar door activiteiten waar bewoners aan deel kunnen nemen, maar zeker ook mensen van buitenaf! Onze activiteiten kennen thema’s en seizoenen, zoals oranjemenu met koningsdag, overheerlijke hapjes tijdens een EK en WK die aansluiten aan de landen tegen wie Nederland speelt, maar denk ook aan:

 • Pleinfeest
 • Kerstmarkt met verschillende kraampjes waar dingen verkocht worden en natuurlijk overheerlijke hapjes en drankjes die door onze koks van de Gasterij gemaakt worden
 • kerstdiner 1e kerstdag

Ruimte huren
Beschikbaarheid van ruimtes kan worden nagevraagd bij de Infobalie of de Gasterij van locatie Gagelbosch. Zij kunnen in de computer kijken wanneer welke ruimte beschikbaar is. Ruimtes kunnen voor vergaderingen, lunches, diners, feestjes, etc. verhuurd worden.  

Contactgegevens
De Gasterij Gagelbosch is bereikbaar via mail: gasterij.ge@archipelzorggroep.nl en telefoon: 040-2504466

 

Welkom bij Gasterij Landrijt!
Gasterij Landrijt is een gezellige plek in de wijk Generale buurt. Naast cliënten en hun bezoekers ontvangen we ook gasten van buiten, zoals wijkbewoners. De sfeer is goed en het eten is betaalbaar én lekker! Onze Gasterij is dagelijks geopend van 8.30 tot 21.00 uur.

Onze Gasterij biedt plaats voor 70 gasten en daarnaast zijn er nog andere ruimtes te huren, deze bieden 25 plaatsen. Wilt u op het terras eten? Voor de Gasterij bevindt zich een ruim terras met 40 zitplaatsen. Wij dekken graag voor u de tafel!

Bijzonderheden van onze Gasterij
Wij hebben een kleine kaart met heerlijke gerechten. Hebt u andere wensen? We horen het graag en doen ons uiterste best om uw wens in vervulling te laten gaan.

Uit eten met een grote groep
U kunt ook met grotere groepen (tot 50 personen) bij ons genieten. De Gasterij is ideaal om te gaan eten met een grote groep zoals de bridgeclub. U geniet eerst van een ons heerlijke menu en speelt daarna met de groep een gezellig potje bridge. Onze locatie biedt ook de mogelijkheid om een aparte ruimte te reserveren voor grote groepen. Alles is bespreekbaar, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens
Reserveren kan telefonisch via: 040- 2158367

Welkom bij Gasterij Nazareth
Gasterij Nazareth  is een gezellige plek in het centrum van Best. De sfeer is goed en het eten is betaalbaar én lekker! Onze Gasterij is van maandag tot zondag geopend van 8.00 tot 20.30 uur. Wij hebben een heerlijke kleine kaart en daarnaast diverse uit eten-arrangementen.

Onze Gasterij biedt plaats voor 70 gasten en daarnaast zijn er nog andere ruimtes te huren. Onder andere de multifunctionele ruimte deze biedt 24 plaatsen.

Frequentie uit eten-arrangement
De uit eten-arrangementen op locatie Nazareth vinden plaats op vrijdag eens in de vier weken.
Deze arrangementen beginnen altijd om 18.00 uur. Inschrijven hiervoor is mogelijk via de medewerkers in de Gasterij, tot 5 dagen vóór de betreffende datum.

Bijzonderheden Gasterij
Dagelijks ontbijt van 8.30 tot 09.45 uur. Ook leuk om met familie te doen, tijden en mogelijkheden in overleg. Van 12.00 uur – 18.00 uur kunnen mensen komen eten van de kleine kaart. Elke dag kan er gebruik gemaakt worden van het drie-gangen diner wat wij ook aan de bewoners aanbieden. Er is keuze uit 2 soepen, 2 soorten vlees, groente en aardappelen/puree/frietjes en 2 nagerechten. Om de dag hebben we ook een eenpansgerecht op het menu staan. Elke week bieden we broodjes/salades van de week aan. Dit wordt bereid door een van onze koks, zij zorgen voor een overheerlijk belegd broodje of een lekkere salade.

Vaste activiteiten
Wij organiseren het hele jaar door activiteiten waar bewoners aan deel kunnen nemen, maar zeker ook mensen van buitenaf!

Contactgegevens 
De Gasterij van Nazareth is bereikbaar via mail: gasterij.nb@archipelzorggroep.nl  en telefonisch: 0499-362602

Welkom bij Gasterij Berkenstaete
Gasterij Berkenstaete is een gezellige locatie in het centrum van Son. De sfeer is goed en het eten is betaalbaar én lekker! Onze Gasterij is van maandag tot en met zondag geopend van 8.15 tot 20.00 uur. Wij hebben een heerlijke kleine kaart en daarnaast diverse uit eten-arrangementen. Onze Gasterij biedt plaats aan 40 gasten en daarnaast zijn er nog andere ruimtes te gebruiken. Onder andere het atrium, deze biedt 120 plaatsen en een vergaderzaal voor maximaal 14 personen.

Frequentie uit eten-arrangement
De uit eten-arrangementen op locatie Berkenstaete vinden plaats op vrijdag eens in de vier weken.
Deze arrangementen beginnen altijd om 18.00 uur.
Inschrijven hiervoor is mogelijk via de medewerker Horeca in de Gasterij, tot 5 dagen vóór de betreffende datum.

Bijzonderheden Gasterij

 • Dagelijks ontbijt van 8.15 tot 09.45 uur. Ook leuk om met familie te doen, tijden en mogelijkheden in overleg.
 • Het is, binnen openingstijden, bijna de gehele dag mogelijk om gerechten te bestellen van onze kleine kaart. Alleen op de momenten waarop wij onze bewoners de warme maaltijd serveren is dit niet het geval. Dit is van 11.45 tot 12.45 en van 17.00 tot 18.00. Wel kan er op die tijden gebruik gemaakt worden van het drie-gangen dagmenu dat wij ook aan onze bewoners aanbieden.
 • Er is keuze uit 2 soepen, 2 soorten vlees, groente en aardappelen/puree/frietjes en 2 nagerechten. Twee keer in de week hebben we ook een eenpansgerecht op het menu staan.
 • Elke dag bieden we diverse broodjes en salades aan. Deze worden bereid door onze koks, zij zorgen voor een overheerlijk belegd broodje of een lekkere salade.

Vaste activiteiten
Wij organiseren het hele jaar door activiteiten waar bewoners aan deel kunnen nemen, maar zeker ook mensen van buitenaf!

Contactgegevens
De Gasterij van Berkenstaete is bereikbaar via mail: gasterij.bs@archipelzorggroep.nl en telefonisch: 0499-333047 

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures