Zorg met verblijf

Als uw gezondheidsproblemen toenemen en thuis wonen niet meer mogelijk is, biedt Archipel u alle hulp en zorg die nodig is. Het kan dan gaan om een tijdelijke situatie zoals een kortdurende opname of revalidatie of om een verblijf dat langer duurt. U verhuist naar een appartement of kamer in één van onze sfeervolle locaties met veel voorzieningen. U woont en leeft op een etage of afdeling samen met mensen met een soortgelijke zorgbehoefte en levenswijze.

Betrokken

Ook u heeft een eigen leefstijl, ritme, eigen gewoonten en wensen. We vinden het belangrijk dat u uw eigen leven blijft leiden, ook al is dat niet meer precies hetzelfde als voorheen. Om daar zo goed mogelijk op in te spelen, werken we in onze locaties met kleine teams en woonvormen. Onze medewerkers kennen de bewoners. Samen met u kijken we welke vorm het beste bij u past, de cliënt is in regie. Wij vinden het ook belangrijk dat uw partner, familie en vrienden bij u betrokken blijven. Wij willen hen dan ook graag ondersteunen en betrekken bij de zorgverlening.

Mijn liefde voor menselijk contact met cliënten en collega’s blijft onveranderd op één staan.

Nikkie - medewerker Archipel

Eigen omgeving

We begrijpen dat u graag in uw eigen dorp of wijk wilt blijven wonen. In veel gevallen kan dat ook, want onze locaties liggen verspreid over heel Eindhoven, in Nuenen, Best, Veldhoven en Son & Breugel. In onze locaties zijn niet alleen bewoners welkom, maar ook buurtbewoners en familie. Bijvoorbeeld in de Gasterij (restaurant), het stiltecentrum of de activiteitenruimten waar vele leuke cursussen en andere activiteiten worden georganiseerd. 

U houdt uw contacten en blijft zo actief als u zelf wilt. Regelmatig brengen we een mantelzorgmagazine uit. Lees het meest recente uitgave via Folders en brochures.

Als u bij Archipel woont kunt u rekenen op zorg- en dienstverlening op vele punten, deze punten vindt u in het zorg- en dienstverleningsoverzicht. Wilt u meer informatie over zorg met verblijf? Bel ons op 040 264 64 64.

Meerdere-personen-aan-tafel_gespiegeld-1.jpg

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures