Menu
23 sept: Dommelse Mert!

23 sept: Dommelse Mert!

21 september 2017
Categorie: Startpaginanieuws

In Dommelhoef aan de Parklaan vindt a.s. zaterdag de Dommelse Mert plaats. Vanaf 11:00 tot 16:00 uur bent u van harte welkom!

Er wordt een gezellige markt georganiseerd met:
- verschillende kramen met onder meer cadeau-artikelen,
proeverij van zelfgemaakte jams en chutneys,
- muziek,
- demonstraties Tai Chi en Mindfulness,
- laat een portretfoto maken door de aanwezige fotograaf,
- workshop zeepketting maken en voetreflexmassage.
Tussen 12:00 en 14:00 uur is er een frietwagen waar frites
en snacks gekocht kunnen worden.
De opbrengst komt ten goede aan de cliënten en bewoners van Dommelhoef. Zo kunnen er weer leuke activiteiten worden georganiseerd.

Riksja in Best!

Riksja in Best!

6 september 2017
Categorie: Startpaginanieuws

Vanaf afgelopen vrijdag kunnen mensen met beperkte mobiliteit (door lichamelijke of verstandelijke beperking) een ritje maken met de Riksja. Gerealiseerd via een crowdfundingactie in Best! Een fiets waarbij voorop plaats is voor twee mensen! Er zijn 15 vrijwilligers die wachten op de aanmeldingen! Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een fietstochtje via de infobalie in Archipel Nazareth of via de stichting 'Avondje Uit'.

Zonnetjes bij Archipel

Zonnetjes bij Archipel

24 augustus 2017
Categorie: Startpaginanieuws

Wij zijn zo blij met onze Zonnetjes! Bedankt allemaal dat jullie de cliënten tijdens jullie schoolvakantie extra fijne dagen hebben bezorgd met jullie 'zonnige' aanwezigheid! 

We love vrijwilligers!

We love vrijwilligers!

10 mei 2017

Doe net als Esther vrijwilligerswerk bij Archipel! Heb je nog wat tijd over in je week/maand? Wil je graag het verschil maken voor de mensen in je omgeving? Dan is vrijwilligerswerk in de (ouderen)zorg echt iets voor jou! Als vrijwilliger bij Archipel kun je je steentje bijdragen aan de kwaliteit van leven van oudere én jongere cliënten. Bekijk de actuele vacatures op www.archipelzorggroep.nl/vacatures

Behandeltraject Hersenz voor mensen met NAH in ED

Behandeltraject Hersenz voor mensen met NAH in ED

18 maart 2016
Categorie: Startpaginanieuws

In het Eindhovens Dagblad van 18 maart een uitgebreid artikel over het behandeltraject Hersenz voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die uitgerevalideerd zijn maar toch tegen allerlei problemen aanlopen. In de regio Eindhoven wordt deze behandeling aangeboden door Archipel en SWZ samen. Meer weten? Lees hier meer en/of meld u aan voor één van de informatiebijeenkomsten.