Menu
Van Hoeckel verzorgt maaltijden Archipel vanaf heden

Van Hoeckel verzorgt maaltijden Archipel vanaf heden

18 oktober 2017

 

Na een zorgvuldig opgezet aanbestedingtraject en uitgebreide pilot verzorgt vanaf heden Van Hoeckel de maaltijdenservice binnen de Archipellocaties. Van Hoeckel levert maaltijden ‘op maat’. Gisteren is hiervoor het samenwerkingscontract definitief getekend. Op vele afdelingen van de verpleeghuizen kunnen de maaltijden (gedeeltelijk) vers worden bereid. Hierbij kan Van Hoeckel volledige maaltijden, componenten en/of de ingrediënten leveren. Archipel gaat ervan uit dat een volwaardig, lekker eten en drinken, in een prettige sfeer en met individuele aandacht bijdraagt aan de kwaliteit van leven en gezondheid.

Tijdens de DDW: werk van cliënten in de Bergstraat!

Tijdens de DDW: werk van cliënten in de Bergstraat!

17 oktober 2017
Categorie: Startpaginanieuws

Ga kijken naar het DDW-project Designed to embrace nature…in de Bergstraat!
De bewoners van Archipel en Vitalis ouderenzorg toveren samen met vele hulptroepen de Bergstraat om in een Yarn bombing project. Ga je tijdens de DDW door dit straatje dan komt een zee van kleuren je tegemoet.
Daar wordt je blij van!

Riksja in Best!

Riksja in Best!

6 september 2017
Categorie: Startpaginanieuws

Vanaf afgelopen vrijdag kunnen mensen met beperkte mobiliteit (door lichamelijke of verstandelijke beperking) een ritje maken met de Riksja. Gerealiseerd via een crowdfundingactie in Best! Een fiets waarbij voorop plaats is voor twee mensen! Er zijn 15 vrijwilligers die wachten op de aanmeldingen! Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een fietstochtje via de infobalie in Archipel Nazareth of via de stichting 'Avondje Uit'.

We love vrijwilligers!

We love vrijwilligers!

10 mei 2017

Doe net als Esther vrijwilligerswerk bij Archipel! Heb je nog wat tijd over in je week/maand? Wil je graag het verschil maken voor de mensen in je omgeving? Dan is vrijwilligerswerk in de (ouderen)zorg echt iets voor jou! Als vrijwilliger bij Archipel kun je je steentje bijdragen aan de kwaliteit van leven van oudere én jongere cliënten. Bekijk de actuele vacatures op www.archipelzorggroep.nl/vacatures

Behandeltraject Hersenz voor mensen met NAH in ED

Behandeltraject Hersenz voor mensen met NAH in ED

18 maart 2016
Categorie: Startpaginanieuws

In het Eindhovens Dagblad van 18 maart een uitgebreid artikel over het behandeltraject Hersenz voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die uitgerevalideerd zijn maar toch tegen allerlei problemen aanlopen. In de regio Eindhoven wordt deze behandeling aangeboden door Archipel en SWZ samen. Meer weten? Lees hier meer en/of meld u aan voor één van de informatiebijeenkomsten.