Activiteiten voor (buurt)bewoners

Archipel organiseert activiteiten waaraan u ook als buurtbewoner kunt deelnemen. Al dan niet tegen een kleine vergoeding of met een abonnement.

Op de meeste Archipellocaties vindt u de activiteiten van de dagbesteding Doe & Deel die ook voor buurtbewoners toegankelijk zijn. Daarnaast bieden wij vele activiteiten aan op locaties in de wijk die voor meerdere doelen worden ingezet, zoals buurtcentra. U kunt deelnemen aan vele activiteiten, ook zonder dagbestedingsindicatie; met Doe & Deel bieden we zowel basisdagbesteding als activiteiten op maat. 

We zijn actief in de buurtcentra:

  • Ontmoet en Groetpleyn in Gestel, Eindhoven
  • 't Trefpunt in De Tempel, Eindhoven
  • De Mortel in Achtse Barrier, Eindhoven
  • Andromeda in Eckart, Eindhoven
  • Dommelhuis in Son en Breugel
  • 't Tejaterke in Best

U kunt vrijblijvend binnenlopen voor meer informatie in één van de buurtcentra waar Archipel activiteiten organiseert. U bent van harte welkom! Wilt u eerst meer lezen en foto's bekijken van de locatie, klik dan hieronder op de button van het buurtcentrum van uw interesse. 

Bent u benieuwd naar het aanbod of heeft u wensen voor specifieke activiteiten die momenteel niet geboden worden? Neem dan contact met het Servicepunt via 040 264 64 64 op. We gaan graag samen met u op zoek naar de mogelijkheden.

In de Gasterijen binnen de verpleeghuizen kunt u genieten van een kop koffie of een uitgebreide maaltijd. In vele Gasterijen staan er maandelijks speciale gerechten op het menu, zoals in het voorjaar asperges en in het najaar wild. Als buurtbewoner kunt u in de dichtstbijzijnde locatie informeren naar de menu's en een tafeltje reserveren.

Een jaarlijks terugkerende evenement waarbij de buurtbewoners van harte zijn uitgenodigd om als deelnemer mee te doen of om te komen kijken en luisteren is het Archipel Muziekconcours, dat op vele locaties wordt georganiseerd.

Kies hieronder de locatie waar u meer over wilt weten:

Ontmoet & Groetpleyn 't Tejaterke De Mortel 't TrefpuntAndromeda Dommelhuis

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures