Activiteiten voor (buurt)bewoners

Archipel organiseert regelmatig geheel vrijblijvend activiteiten waaraan u ook als buurtbewoner kunt deelnemen. Al dan niet tegen een kleine vergoeding.

Op de meeste Archipellocaties vindt u de activiteiten die ook voor buurtbewoners toegankelijk zijn. Daarnaast is er een ontmoetingsplek op Zuiderpark in Eindhoven: het Ontmoet & Groetpleyn. In Son en Breugel leest u de belangrijkste activiteiten voor Berkenstaete in de maandelijkse advertentie in de MooiSonenBreugel-krant. Neem eens een kijkje of er wat van uw gading bij zit. U bent van harte welkom!

Bent u benieuwd naar het aanbod of heeft u wensen voor specifieke activiteiten die momenteel niet geboden worden? Neem dan contact met het Servicepunt via 040 264 64 64 op. We gaan graag samen met u op zoek naar de mogelijkheden.

In de Gasterijen kunt u genieten van een kop koffie of een uitgebreide maaltijd. In vele Gasterijen staan er maandelijks speciale gerechten op het menu, zoals in het voorjaar asperges en in het najaar wild. Als buurtbewoner kunt u in de dichtstbijzijnde locatie informeren naar de menu's en een tafeltje reserveren.

Jaarlijks terugkerende evenementen waarbij de buurtbewoners van harte zijn uitgenodigd om als deelnemer mee te doen of om te komen kijken en luisteren zijn het Archipel Muziekconcours, dat op vele locaties wordt georganiseerd.

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures