Leren en Ontwikkelen: samen werken, samen leren

Binnen Archipel hebben we al onze trainingen en opleidingen ondergebracht bij de teams van Leren en Ontwikkelen. Interne trainers, de HR-coaches, maar ook de psycholoog of arts die af en toe een training geeft: zij zorgen er allemaal voor dat continu leren en ontwikkelen mogelijk is. Samen geven we volop ruimte aan ontwikkelen van talent en het waarmaken van ambities.

Aanbod Leren en Ontwikkelen

Archipel biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen. Zo zijn er trainingen speciaal voor contactverzorgenden en werkbegeleiders en diverse klassikale trainingen. Ook diverse vakopleidingen, zoals transfertrainingen, sliktrainingen en trainingen in het omgaan met agressie. We hebben ook een groot aanbod aan e-learning. Een overzicht van alle mogelijkheden is te vinden op het Leerplatform.

Trainingen en opleidingen bij Archipel

De trainingen en opleidingen zijn altijd maatwerk, of het nu een vraag is van één enkele medewerker of van een grotere groep. Samen met de aanvrager bekijken we hoe we de opleidingsvraag het beste kunnen beantwoorden. Dit kan betekenen dat we zelf een nieuwe training of opleiding ontwikkelen of deze buiten Archipel inkopen.

Trainingen Expertisecentra

De Archipel Expertisecentra ontwikkelen in het kader van de zorg- en functieprogramma's trainingen en opleidingen. Ook hierbij is maatwerk mogelijk.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures