Fysiotherapie bij Archipel

De fysiotherapie van Archipel is direct toegankelijk voor alle inwoners (jong en oud) in de regio Eindhoven. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet nodig.

U kunt bij een fysiotherapeut terecht voor onderzoek, behandeling en advies op het gebied van lichamelijke klachten. Hierbij kunt u denken aan klachten over uw spieren, pezen, banden en gewrichten, maar ook aan problemen van het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid. De (geriatrie) fysiotherapeuten van Archipel zijn gespecialiseerd in bewegingsproblemen bij senioren. Naast de reguliere fysiotherapie heeft Archipel verschillende specialisaties in huis. Fysiotherapeuten zijn aanwezig op verschillende Archipellocaties in Eindhoven, Nuenen, Best en Son en Breugel. 

Behandelingen bij fysiotherapeut

Tijdens de eerste afspraak brengt de fysiotherapeut uw klachten in kaart door een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Op basis van deze gegevens zal er een behandelplan opgesteld worden, waarna de behandelingen kunnen starten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de vergoeding hiervan is afhankelijk van uw zorgverzekering. 

Tekst gaat hieronder verder

Bewegen onder professionele begeleiding

In enkele locaties bieden de fysiotherapeuten ook fitness/gym aan voor senioren. In kleine groepen wordt onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut bewogen. Fit by Fitness is gericht op de vitale ouderen, maar er zijn ook aparte groepen voor ouderen die minder belastbaar zijn. Heeft u interesse in een van deze groep, bekijk het overzicht locaties fysiotherapie. De fysiotherapeuten van deze locaties kunnen u hier dan meer informatie overgeven.

De behandelingen vinden plaats op een van onze locaties in Eindhoven, Son en Breugel, Nuenen of Best. Daarnaast is het ook mogelijk dat de fysiotherapeut, indien nodig, bij u aan huis komt.

Meer informatie over fysiotherapie bij Archipel

In de folder fysiotherapeut leest u meer over de mogelijkheden. Meer weten over de fysiotherapeuten van Archipel ? Bel ons op 040-2646464 of rechtstreeks met het secretariaat van de Dienst Behandeling 040-2610102.

Wilt u graag een afspraak maken? Met onze fysiotherapeuten kunt rechtstreeks contact opnemen via de betreffende locatie. 

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures