Beukenhof

Op de buitenlocatie Beukenhof zijn jongere mensen met een dementie die thuis wonen van harte welkom voor dagbehandelingsactiviteiten. Op Beukenhof worden naast buitenactiviteiten ook educatieve en culturele activiteiten georganiseerd. 

Natuur & Buitenleven

Deelnemers kunnen bij Beukenhof actief bezig zijn in en rondom de natuur. Er kan in de tuin en moestuin gewerkt worden, de dieren verzorgd worden of een wandeling worden gemaakt in het omliggende natuurgebied.

Sociaal culturele activiteiten

Elke dinsdag kan er op Beukenhof deel genomen worden aan een programma bestaande uit educatieve en culturele activiteiten. Denk hierbij aan geheugentraining, taal-training en een thema-gespreksgroep met eventueel ondersteuning van een gastspreker of een logopediste. Het programma wordt in overleg met de deelnemers ontwikkeld.

Behandelactiviteiten

Naast bovenstaande activiteiten, kunt u gebruik maken van de behandelactiviteiten. Deze activiteiten bestaan uit beweegactiviteiten en -training onder begeleiding van een fysiotherapeut en beweegagoog, taaltraining door logopedist en lotgenotengespreksgroepen of mindfulness onder begeleiding van een  maatschappelijk werker. Daarnaast is er de mogelijkheid tot mediatieve behandeling door een psycholoog.

Openingstijden
We heten u graag welkom op elke maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. 

Adres
Beukenhof
Groenewoudsedijk 6
5091 JL Oost-, West- en Middelbeers

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met dagbestedingscoach van de dagbehandling via 06 2035962
of het Archipel Servicepunt via 040 264 64 64.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures