Mens en Ontwikkeling

Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs, die uitdragen en dagelijks in de praktijk brengen waar Archipel voor staat. Warm en betrokken. Ons Mens en Ontwikkeling-beleid is erop gericht iedere medewerker zich persoonlijk en professioneel te laten ontwikkelen. Wij zijn op die manier bezig om vandaag de vraag van morgen van onze cliënt te kunnen beantwoorden.

Werkwijze 

Wij vinden dat werk meer is dan alleen een bron van inkomsten. Werken bij Archipel betekent: werken in een omgeving die voelt als een thuisbasis, door aandacht en betrokkenheid voor cliënten en collega’s. De mensen maken de organisatie. Inzet, motivatie en ambitie worden dan ook continu ondersteund met scholing en training. Archipel werkt steeds meer met zelfsturende teams. De zelfsturende teams krijgen ondersteuning van een teamcoach en -ondersteuner en van professionals op het gebied van Mens en Ontwikkeling, Inkoop, financiën, administratie, communicatie, beleid etc. vanuit het  Dienstencentrum. 

Bij Leren en Ontwikkelen kunnen onze medewerkers zich ontwikkelen door het volgen van opleidingen, trainingen en workshops. Hiervoor hebben we een intern kennisnetwerk opgericht, waarbij lerende collega’s kennis delen met elkaar. Want ook door kennis te delen, groeit de organisatie. En elke bijdrage is waardevol.

Archipel biedt in samenwerking met Koning Willem I College een eigen opleiding op maat tot Verzorgende IG niveau 3 en Helpende (plus) niveau 2: Archipel College. Deze BBL-opleiding is volledig erkend.

Archipel Mens en Ontwikkeling
Karel de Grotelaan 415
5654 NN Eindhoven
040 265 48 00
hr@archipelzorggroep.nl

Gebruik in navigatie Blaarthemseweg 93

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures