Verpleeghuis Nazareth in Best

In Best is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de nieuwbouw. In april 2016 is Nazareth opgeleverd, begin mei zijn de cliënten - die tijdelijk in Son en Breugel woonden - terugverhuisd naar het centrum van Best. In Nazareth bieden we zorg aan cliënten met psychogeriatrische problemen en aan cliënten met een somatische (lichamelijke) zorgvraag. Voor de laatste groep zijn er in Nazareth 27 appartement waar men zo zelfstandig mogelijk woont met 24-uurs zorg.

Verpleeghuis Kanidas in Best

Verpleeghuis Kanidas aan de Molenveste biedt zorg aan onze clienten, die langdurige psychogeriatrische zorg ontvangen (ZZP 5 en ZZP 7). 

Archipel Doe & Deel in Best 

In Activiteitenboerderij Antoniushof genieten cliënten en buurtbewoners van de dierenweide en het kleinvee, steken ze de handen uit de mouwen in de moestuin of spelen ze een spelletje jeu de boules. In Campus Westerwind deelt Archipel een grote ruimte met Severinus, zorg voor verstandelijk gehandicapten. Archipel heeft er een groot atelier waar geschilderd, getekend maar ook gehandwerkt kan worden. Voor arbeidsmatige dagbesteding kunnen cliënten terecht bij Werk&Talent op het C'Park Bata in Best. Bij Doe & Deel leest u meer over de mogelijkheden. U vindt ook informatie over ons in Bestwijzer, hier worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. U kunt hier ook een hapje eten in de ontmoetingsruimte.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures