Archipel in Nuenen

In het geheel gerenoveerde gebouw van Akkers in het centrum van Nuenen wordt verpleeghuiszorg geboden aan cliënten met een psychogeriatische zorgvraag en aan cliënten met somatische (lichamelijke) problematiek.

Zorgcentrum Archipel in Nuenen

Archipel Akkers is een zorglocatie met een dorps karakter. Met de vele faciliteiten die Akkers biedt, is het zorgcentrum een volwaardige wijk binnen het dorp. Het zorgteam van Akkers zorgt samen met een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten voor ondersteuning en behandeling van bewoners van Akkers. 

Wonen

Bij Archipel Akkers woont u, als u in één van de woongroepen woont, in een eigen suite met privé sanitair. Alle suites komen uit op een straatje waarbij elk straatje een eigen gezamenlijke woonkamer heeft. Woont u zelfstandig binnen Akkers, dan heeft u een eigen appartement met een woonkamer met kitchenette, slaapkamer en eigen sanitair. Op de volgende pagina leest u meer over wonen binnen Akkers.

Welzijn

In Akkers vindt u een sfeervolle ontmoetingsruimte: de Gasterij. Op deze centrale plek ontmoeten mensen van binnen en buiten elkaar. Even rustig met elkaar de wereldproblemen bespreken of gewoon een krantje lezen, genieten van een vers kopje koffie tot een lunch of etentje met familie of vrienden.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures