Fleuriade

Fleuriade biedt intensieve verpleeghuiszorg in een warme, sfeervolle woonomgeving. Bewoners wonen hier in groepen samen, waarbij 24 uur per dag zorg beschikbaar is. Overdag wordt dagbesteding georganiseerd en er zijn veel voorzieningen die bijdragen aan de beleving van een waardevolle dag. Bekijk de rondleiding video voor een indruk van de locatie Fleuriade.

 

Zorg

De zorg van Fleuriade is afgestemd op de complexe zorg- en ondersteuningsvragen van de bewoners, die behoefte hebben aan intensieve verpleeghuiszorg. De geboden zorg is altijd op maat en gebaseerd op de individuele wensen en mogelijkheden. Het behoud van zo veel mogelijk eigen regie over het leven staat hierbij centraal.

 Ook beleving is een belangrijk uitgangspunt voor onze zorg. We volgen hierbij het leefritme van bewoners, zodat zij zo veel mogelijk kunnen blijven leven zoals zij dit gewend zijn. De zorg die we bieden is warm en liefdevol en erop gericht u zo veel mogelijk kwaliteit en waardevolle momenten te laten ervaren.  

Welzijn

Binnen Fleuriade is veel aandacht voor welzijn. Het gebouw beschikt over twee activiteitenruimtes waar een divers aanbod van dagbesteding wordt georganiseerd. Daarnaast heeft Fleuriade een eigen fysiofitnessruimte. De ruimtes bevinden zich op de begane grond gelegen en zijn daardoor makkelijk bereikbaar. Ook kunnen bewoners gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen Gagelbosch, dat onder andere beschikt over een sfeervolle Gasterij, kapper en multifunctioneel atrium. Bewoners en hun familie zijn hier iedere dag van harte welkom!

 Wonen

Het gebouw van Fleuriade bestaat uit diverse groepswoningen, verspreid over vier etages. Een fijne, warme sfeer staat hierin centraal. De begane grond is ingedeeld met drie groepswoningen en een ruime woonkamer voor tien bewoners bewoners. Op de eerste tot en met de vierde verdieping bevinden zich nog eens vier groepswoningen plus een woonkamer voor in totaal veertig bewoners. Iedere woonkamer heeft een eigen loggia. De kamers liggen aan een brede gang, waardoor bewoners een groot loopcircuit hebben. Ook heeft Fleuriade een grote, deels overdekte binnentuin, waar bewoners met mooi weer heerlijk kunnen vertoeven. Daarnaast is onder het gebouw een grote parkeerkelder gelegen met 360 parkeerplaatsen, verdeeld over twee etages. 

Zuiderpark


Fleuriade is onderdeel van Zuiderpark: een groenrijke omgeving met – naast Fleuriade en het naastgelegen Gagelbosch – diverse voorzieningen zoals een gezondheidscentrum met onder meer een huisarts en fysiotherapeut. Daarnaast zijn er op Zuiderpark verschillende huurappartementen gelegen (Warande en LeiLinde) en tal van mogelijkheden en faciliteiten voor een fijne daginvulling. 

 

Archipel Fleuriade
Gagelboschplein 300
5654 KT Eindhoven
040 250 44 00
fleuriade@archipelzorggroep.nl

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures