Warande

Warande bestaat uit zes etages met 43 huurappartementen en private parkeerkelder. Op slechts 400 meter afstand ligt het winkelcentrum Kastelenplein met een weekmarkt, het Frans Leharplein is in slechts 5 minuten met de bus bereikbaar en de bushalte is pal voor de deur.

Er kan gebruik gemaakt worden van faciliteiten in gebouw Gagelbosch. Op het terrein van Zuiderpark bevindt zich ook een gezondheidscentrum met o.a. een huisartsenpraktijk, fysio-, huidtherapie, pedicure e.d. op ca. 50 meter van uw woning. Het winkelcentrum Kastelenplein, met een weekmarkt, is op loopafstand bereikbaar.

Alle zes de verschillende type appartementen zijn standaard voorzien van een hoogwaardige afwerking. De appartementen zijn minimaal 90m2 groot. De appartementen hebben twee slaapkamers (penthouse zelfs drie), een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet, een apart toilet. Het appartement beschikt over een royale, open keuken met inbouwapparatuur. Er is een inpandige berging met aansluiting voor een wasmachine. Via de ruime woonkamer komt u uit op het balkon.

Verhuur

Archipel heeft een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar van Warande / Leilinde. Indien een appartement vrij komt mag Archipel een kandidaat aandragen binnen één week na melding van een mutatie. Wilt u in aanmerking komen voor een huur-appartement, vul dan dit formulier in. Voor meer verhuurinformatie over de appartementen kunt u bellen met 040 265 48 00.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures