Hof van Strijp

Stadsdeel Strijp in Eindhoven is een dynamische stadskern met een historie die honderden jaren teruggaat en met een traditie die mensen uit Strijp tekent: warm en hartelijk. Het is dan ook niet voor niets dat het een gewilde omgeving is als het gaat om woonruimte.

Appartementencomplex Hof van Strijp ligt in het hart van Strijp. Daar wordt compleet en comfortabel wonen mogelijk gemaakt binnen een multifunctioneel complex. Modern en vooruitstrevend, met het oog op de toekomst, maar duidelijk gebouwd op grond van een rijke historie. Hof van Strijp is dan ook meer dan een appartementencomplex alleen.

Optimaal woon- en leefcomfort 

Hof van Strijp is een woonvoorziening die inspeelt op moderne wensen en eisen. Allereerst zijn er de fraaie architectonische vormgeving en de kwalitatief hoogwaardige afwerking van de appartementen met een optimale ligging en indeling. Het complex beschikt over een eigen ondergrondse parkeervoorziening. Daarnaast zijn er vele voorzieningen die het gevoel van veiligheid verhogen en bijdragen aan een optimaal woon- en leefcomfort. In het gebouw zijn meerdere faciliteiten geïntegreerd, waardoor Hof van Strijp de unieke combinatie van zorg,- welzijn en gemaksdiensten binnen handbereik biedt.

Hof van Strijp heeft 69 appartementen verdeeld over twee woonblokken:

  • Complex Frederiklaan: 42 huurappartementen variërend van 81 – 110 m²
  • Complex Strijpsestraat: 27 huurappartementen variërend van 74 – 83 m²
  • Parkeergarage met 43 parkeerplaatsen

Elk appartement beschikt over een: woonkamer, één of twee slaapkamer(s), badkamer met toilet, keuken, separaat gastentoilet.

Verhuur 

De eigenaar van Hof van Strijp is Stichting BPL.

Archipel heeft een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar van Hof van Strijp. Indien een appartement vrij komt mag Archipel een kandidaat aandragen binnen één week na melding van een mutatie. Wilt u in aanmerking komen voor een huur-appartement, vul dan dit formulier in. Voor meer verhuurinformatie over de appartementen kunt u bellen met 040 265 48 00.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures