ABC-Staete

Woonzorgcomplex ABC-Staete bestaat uit 3 gebouwen: Acaciastaete, Berkenstaete en Cederstaete en is gelegen in het hart van Son en Breugel. Het levendige centrum van dit karaktervolle kerkdorp huisvest diverse eetcafés, voorziet in alle benodigde dagelijkse voorziening en kent een uitgebreid aanbod aan sociaal culturele gelegenheden voor jong en oud.

Dit alles is omringd door rust en ruimte, de rivier De Dommel stroomt door het dorp vlakbij ABC-Staete. Samen met de diverse bossen, de nabijgelegen Sonse heide en steden als Eindhoven en ’s-Hertogenbosch op geringe afstand is Son en Breugel een plek waar het altijd comfortabel wonen is!

In het hart van ABC-Staete ligt de Plaetse, deze gezellige ontmoetingsplaats heeft zitjes, een restaurant, kapper en andere voorzieningen. Dit alles maakt van ABC-Staete een locatie die alle mogelijkheden in zich heeft om er zorgeloos en eigentijds te wonen.

Acaciastaete 

Acaciastaete bestaat uit 35 huurappartementen, met de mogelijkheid zorg op maat af te nemen. Het appartementencomplex is voorzien van een ondergrondse parkeerplaats en berging. . De appartementen zijn stuk voor stuk ruim van opzet en gevarieerd, maar praktisch ingedeeld. Acaciastaete is met een loopbrug verbonden met Berkenstaete, u hoeft dus niet buitenom. De bewoners van Acaciastaete kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten van Berkenstaete.

Berkenstaete 

Berkenstaete huisvest 55 huurappartementen die bedoeld zijn voor mensen met een 24-uurs zorgindicatie.

Cederstaete 

Cederstaete bestaat uit 34 royale huurappartementen aan De Bontstraat nabij het centrum van Son en Breugel. De prachtige appartementen zijn praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien. De appartementen zijn verschillend van grootte en indeling en maken deel uit van het woonzorgproject ABC-staete. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse faciliteiten die in gebouw Berkenstaete aanwezig zijn. Dat biedt voordelen! De appartementen staan helemaal op zichzelf, maar zorg is altijd dichtbij. 

Verhuur 

De eigenaar van Acaciastaete en Cederstaete is Stichting BPL. Archipel heeft een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar van Acaciastaete en Cederstaete. Indien een appartement vrij komt mag Archipel een kandidaat aandragen binnen één week na melding van een mutatie. Wilt u in aanmerking komen voor een huur-appartement, vul dan dit formulier in. Voor meer verhuurinformatie over de appartementen kunt u bellen met afdeling Vastgoed via 040-265 48 00.

Voor huurwoningen in Berkenstaete kunt u zich wenden tot woningcorporatie 'thuis: te bereiken via 040-249 99 99.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures