Menu

Archipel in Nuenen

In het geheel gerenoveerde gebouw van Akkers in het centrum van Nuenen wordt verpleeghuiszorg geboden aan cliënten met een psychogeriatische zorgvraag en aan cliënten met lichamelijke (somatische) problematiek.

Archipel Akkers is een zorglocatie met een dorps karakter. Met de vele faciliteiten die Akkers biedt, is het zorgcentrum een volwaardige wijk binnen het dorp. Het zorgteam van Akkers zorgt samen met een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten voor ondersteuning en behandeling van bewoners van Akkers. 

Wonen

Om in aanmerking te komen voor een woning bij Jo van Dijkhof, is een zorgindicatie nodig. Helpt Elkander is de woningbouwvereniging die de appartementen verhuurt i.s.m. Archipel. Voor meer informatie over het toewijzingsbeleid van de 70 appartementen via Archipel kan men terecht bij het Servicepunt: 040 264 64 64.

Welzijn

Zowel Akkers als Jo van Dijkhof hebben een sfeervolle ontmoetingsruimte: de Gasterij. Op deze centrale plek ontmoeten mensen van binnen en buiten elkaar. Even rustig met elkaar de wereldproblemen bespreken of gewoon een krantje lezen, een potje biljart spelen of gebruik maken van het internet. Genieten van een vers kopje koffie tot een lunch of etentje met familie of vrienden.