Volledig Pakket Thuis
VPT 

Thuis is voor veel mensen een belangrijke basis. Bij Archipel kunt u welzijn en zorg ontvangen in uw vertrouwde omgeving. Zo kunt u langer zelfstandig thuis wonen, ook als er veel zorg nodig is.

Met het Volledig Pakket Thuis ontvangt u in een huurappartement van één van onze locaties de 24-uurszorg en diensten die we anders in een verzorgingshuis geven. Ook kunt u gebruik maken van al onze andere diensten, bijvoorbeeld:

Archipel heeft een overzicht gemaakt van alles wat wij bieden aan welzijn-, zorg- en dienstverlening binnen het Volledig  Pakket Thuis. 

Hoe werkt een Volledig Pakket Thuis? 

U kunt kiezen voor een Volledig Pakket Thuis als u een indicatie in zorgzwaartepakketten heeft van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). De huur van (een gedeelte van) Acaciastaete en Berkenstaete zijn voor mensen met een 24uurs zorgindicatie.

  • Uw huisarts, wijkverpleegkundige, maatschappelijk werker, zorgtrajectbegeleider of cliëntadviseur van Archipel kan u helpen om deze indicatie aan te vragen. U kunt ook zelf of met hulp van een naaste de indicatie aanvragen via www.ciz.nl.
  • De vergoeding van een Volledig Pakket Thuis hangt af van uw persoonlijke situatie. Samen met onze cliëntadviseur kunt u bekijken wat uw wensen en behoeften zijn. U betaalt een eigen bijdrage; deze is afhankelijk van uw inkomen en wordt vastgesteld en geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Op de website van het CAK kunt u de eigen bijdrage berekenen.
  • U blijft zelf de woonlasten dragen zoals de hypotheek of de huur van uw woning.
  • Archipel draagt zorg voor zowel de geplande als de ongeplande zorg. Wanneer u ongeplande zorg wilt inroepen of in geval van nood, maakt u gebruik van de alarmering in het appartement. Voor meer informatie over alarmering bij VPT kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0499 33 30 00.

Archipel biedt deze vorm van zorg op locatie Berkenstaete en Acaciastaete en onderzoekt de mogelijkheden om dit ook op andere locaties aan te bieden.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures