Dagbehandeling Huntington

U woont thuis en wilt daar graag blijven wonen, maar heeft door een aandoening, zoals de ziekte van Huntington, behandeling en begeleiding nodig. Dan kunt u bij de dagbehandeling van Archipel terecht, met oefeningen en behandelingen helpen wij u om uw mogelijkheden en zelfstandigheid te herstellen of te behouden. En dat is nog maar één van de goede kanten van Dagbehandeling Huntington.

Belangrijk voor veel mensen is ook lotgenotencontact en de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten die aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Samen met het multidisciplinair team wordt er een persoonlijk behandelplan met u gemaakt. Als er vragen zijn op het gebied van dagbesteding kan de dagbestedingscoach samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Samen met u wordt er dan, uitgaande van uw eigen passies en wensen, een programma op maat gemaakt.

Begeleiding en behandeling 

Op de dagbehandeling van Archipel krijgt u professionele begeleiding en/of behandeling in een sfeervolle omgeving in Landrijt. U kunt gebruikmaken van individuele therapieën zoals fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Verder is er volop keuze uit individuele en groepsgewijze activiteiten. Te denken aan geheugentraining, bewegingsgroepen, yoga, creatieve activiteiten en muziek. Deze activiteiten kunnen ook buiten de muren van Landrijt plaatsvinden. Maar ook alledaagse dingen krijgen aandacht zoals tafels dekken, planten verzorgen en koffie inschenken. Ook dit valt onder therapie om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Uw dagprogramma vult u naar eigen wens zelf in, want u weet het beste welke begeleiding u nodig heeft. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bloemschikken bij dagbehandeling Huntington Archipel

Medewerkers 

Elke cliënt krijgt een vast aanspreekpunt: de dagbestedingscoach. Hij of zij is aanspreekpunt voor alle vragen en is aanwezig bij familiegesprekken en behandelteamgesprekken en onderhoudt het contact met uw familie en mantelzorgers.

Locatie 

In Landrijt aan de Drosserstraat in Eindhoven vindt dagbehandeling Huntington plaats. Indien gewenst haalt één van onze chauffeurs u op en brengt u thuis met een bus, op de tijden die wij met u afspreken.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail uw vragen naar polikliniek.huntington@archipelzorggroep.nl of neem contact op met Archipel Servicepunt via 040-264 64 64 of met uw contactpersoon binnen Archipel.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures