Werk & Talent - arbeidsmatige dagbesteding

Werk & Talent is de arbeidsmatige dagbesteding van Archipel Landrijt. Het is voor cliënten met niet-aangeboren-hersenletsel, dementie en andere vaak geestelijke aandoeningen. Veel van de cliënten wonen in Landrijt of Kwadraat, maar ook cliënten die zelfstandig thuiswonen kunnen gebruik maken van de dagbesteding van Werk & Talent. 

Werk & Talent bevindt zich op C'park Bata in Best. C'park Bata is op het terrein van de voormalige Bata fabriek. We hebben hier een prachtige werklocatie die veel mogelijkheden biedt. Er zijn drie ruimtes die met elkaar verbonden zijn. Naast op deze locatie bieden we aan kleine groep cliënten ook arbeidsmatige dagbesteding in Landrijt. 

Wat is het werk?

Binnen Werk & Talent bieden we begeleid werk aan cliënten zodat zij (weer) deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. Het werk dat zij doen, doet er toe. Werk zoals het repareren van fietsen, om- en verpakken, bestickeren, het verwerken van oude, gebruikte materialen tot nieuwe producten. Denk bij het laatste aan het maken van bloembakken van oud hout. 

Lees meer over het werk en het daarbij hergebruiken van materialen in de folder en in het artikel uit het relatiemagazine.  

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures