Werk & Talent - arbeidsmatige dagbesteding

Werk & Talent is de arbeidsmatige dagbesteding van Archipel Landrijt. Het is voor cliënten met niet-aangeboren-hersenletsel, dementie en andere vaak geestelijke aandoeningen. Veel van de cliënten wonen in Landrijt of Kwadraat, maar ook cliënten die zelfstandig thuiswonen kunnen gebruik maken van de dagbesteding van Werk & Talent.

Wat is het werk?

Binnen Werk & Talent bieden we begeleid werk aan cliënten zodat zij (weer) deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. Het werk dat zij doen, doet er toe. Werk zoals het repareren van fietsen, om- en verpakken, bestickeren, het verwerken van oude, gebruikte materialen tot nieuwe producten. Denk bij het laatste aan het maken van bloembakken van oud hout. 

Lees meer over het werk en het daarbij hergebruiken van materialen in de folder en in het artikel uit het relatiemagazine. Lees de verhalen van cliënten die arbeidsmatige dagbesteding volgen Werk & Talent.

Contactgegevens

Werk & Talent bevindt zich op C'park Bata in Best. C'park Bata is op het terrein van de voormalige Bata fabriek. We hebben hier een prachtige werklocatie die veel mogelijkheden biedt. Er zijn drie ruimtes die met elkaar verbonden zijn. Naast deze locatie bieden we aan een  kleine groep cliënten ook arbeidsmatige dagbesteding in Archipel Landrijt.

Werk & Talent is open van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Werk & Talent Archipel Landrijt
Drosserstraat 1
5623 ME Eindhoven
040 215 83 31

Werk & Talent C’park Bata
Europaplein 1
5684 ZC Best
gebouw 22
06 12 51 33 69

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via werk.en.talent@archipelzorggroep.nl.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures