Menu

Gespecialiseerde zorg

U wilt de beste zorg, persoonlijk en op maat. En dat wil Archipel ook. Daarom hebben wij mensen in huis die gespecialiseerd zijn in een aandoening of beperking. Zij weten álles over voeding. Of over specifieke ziekten. En over hoe u goed herstelt na een operatie.

De laatste jaren is met name binnen de locaties Dommelhoef en Landrijt onze zorg steeds meer gespecialiseerd geworden. Hier staat een uitgebreid team van behandelaars klaar om u te helpen met genezing, of om de vervelende gevolgen van uw handicap zoveel mogelijk te beperken. We richten ons daarbij vooral op lichamelijke aandoeningen en geestelijke beperkingen door ouderdom. En we ontdekken samen wat u allemaal nog wél kunt.
Kenniscentrum

Archipel beschikt over een Kenniscentrum waar onze gespecialiseerde zorg ontstaat. Binnen dit centrum leggen we onze bestaande kennis en ervaring vast en ontwikkelen we nieuwe kennis en zorg- en functieprogramma's. Daar profiteert elke cliënt binnen Archipel van.
Ons Kenniscentrum maakt deel uit van het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). In dit netwerk werken instellingen voor verpleeghuis-, verzorgingshuis- en thuiszorg en het UMC St. Radboud samen aan de verbetering van zorg en behandeling.

 Bent u op zoek naar meer informatie? Bel ons op 040-2646464.