Gespecialiseerde zorg

U wilt de beste zorg, persoonlijk en op maat. En dat wil Archipel ook. Daarom hebben wij mensen in huis die gespecialiseerd zijn in een aandoening of beperking. Zij weten álles over voeding. Of over specifieke ziekten. En over hoe u goed herstelt na een operatie.

De laatste jaren is met name binnen de locaties Dommelhoef en Landrijt onze zorg steeds meer gespecialiseerd geworden. Hier staat een uitgebreid team van behandelaars klaar om u te helpen met genezing, of om de vervelende gevolgen van uw handicap zoveel mogelijk te beperken. We richten ons daarbij vooral op lichamelijke aandoeningen en geestelijke beperkingen door ouderdom. En we ontdekken samen wat u allemaal nog wél kunt.

"Het is uitdagend en leerzaam om gespecialiseerde zorg te bieden."

Sophie en Suzanne - medewerkers Archipel

Expertisecentra

Archipel beschikt over een Expertisecentra waar onze gespecialiseerde zorg ontstaat. Binnen deze centra leggen we onze bestaande kennis en ervaring vast en ontwikkelen we nieuwe kennis en zorg- en functieprogramma's. Daar profiteert elke cliënt binnen Archipel van.

Onze Expertisecentra maken deel uit van het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). In dit netwerk werken instellingen voor verpleeghuis-, verzorgingshuis- en thuiszorg en het UMC St. Radboud samen aan de verbetering van zorg en behandeling.

 Bent u op zoek naar meer informatie? Bel ons op 040 264 64 64.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures