Welkom bij Gasterij Berkenstaete

Gasterij Berkenstaete is een gezellige locatie in het centrum van Son. De sfeer is goed en het eten is betaalbaar én lekker! Onze Gasterij is van maandag tot en met zondag geopend van 8.15 tot 20.00 uur. Wij hebben een heerlijke kleine kaart en daarnaast diverse uit eten-arrangementen. Onze Gasterij biedt plaats aan 40 gasten en daarnaast zijn er nog andere ruimtes te gebruiken. Onder andere het atrium, deze biedt 120 plaatsen en een vergaderzaal voor maximaal 14 personen.

Frequentie uit eten-arrangement

De uit eten-arrangementen op locatie Berkenstaete vinden plaats op vrijdag eens in de vier weken. Deze arrangementen beginnen altijd om 18.00 uur. Inschrijven hiervoor is mogelijk via de medewerker Horeca in de Gasterij, tot 5 dagen vóór de betreffende datum.

Bijzonderheden Gasterij

  • Dagelijks ontbijt van 8.15 tot 09.45 uur. Ook leuk om met familie te doen, tijden en mogelijkheden in overleg.
  • Van 10.30 uur – 18.30 uur kunnen mensen komen eten van de kleine kaart.
  • Elke dag kan er gebruik gemaakt worden van het drie-gangen dagmenu, dat wij ook aan de bewoners aanbieden.
  • Er is keuze uit 2 soepen, 2 soorten vlees, groente, 2 aardappelgerechten en 2 nagerechten. Twee keer in de week hebben we ook een eenpansgerecht op het menu staan.
  • Elke dag bieden we diverse broodjes en salades aan. Deze worden bereid door onze koks, zij zorgen voor een overheerlijk belegd broodje of een lekkere salade.

Vaste activiteiten

Wij organiseren het hele jaar door activiteiten waar bewoners aan deel kunnen nemen, maar zeker ook mensen van buitenaf!

Contactgegevens

E-mail adres: gasterij.bs@archipelzorggroep.nl 
Telefoon: 0499-333047 (Gasterij Berkenstaete) 

 

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures