Menu

Mfonds, een fonds met een missie!

Als een van de grotere culturele instellingen van Nederland, heeft Muziekgebouw Eindhoven een missie en een grote verantwoordelijkheid. Op diverse terreinen legt het Muziekgebouw een stevig fundament voor de toekomst. Private financiering is daarbij van groot belang. Daarom zoeken we verbinding met particulieren die cultuur en in het bijzonder muziek een warm hart toedragen.
Het Muziekgebouw Eindhoven Fonds is er om de waardevolle concertervaring door te geven aan toekomstige generaties. Dat is het uitgangspunt van ons initiatief. Het is tegelijkertijd een bijzondere kans om cultuurliefhebbers samen te brengen, te verbinden en te inspireren.

Met uw gift ondersteunt u Jong Talent: internationaal befaamde musici ontsluieren hun muzikale geheimen aan Jong Talent in Masterclasses, Winnaars van internationale concoursen kunnen podiumervaring op doen in Muziekgebouw Eindhoven en gebruik maken van de M-recordingsstudio waar zij hun (eerste) cd op kunnen nemen.
U ondersteunt de ontwikkeling en programmering van Educatieve Programma's: workshopdagen met gastcollege's, rondleidingen en verrassende miniconcerten voor jongeren, met als doel hun vooroordeel over klassieke muziek weg te nemen. Tevens worden laagdrempelige familieconcerten met pannenkoek georganiseerd om jonge kinderen met hun ouders kennis te laten maken met muziek.

Activiteiten gericht op nieuw publiek zoals Casual Classics, Maestro Jules Onthult en de reeksen 'Meer weten over Klassiek' en 'Ontdek Klassiek' zijn ontwikkeld om de nieuwe generatie muziekliefhebbers aan te spreken. Ook deze programma's komen tot stand met de steun van het Mfonds.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mici Fiedeldij-Wittenberg | Relatiemanager Mfonds | E: mici.fiedeldij@muziekgebouweindhoven.nl

 

Mfonds-Archipel.jpg