Menu

Archipel Muziekconcours

Stichting Vrienden van Archipel organiseert in 2018 voor de vijfde keer het Archipel Muziekconcours: het eerste lustrum! Archipel vindt het belangrijk om het Muziekconcours te realiseren omdat muziek een taal is tussen mensen, die je gemakkelijk verstaat. Muziek biedt de mogelijkheid tot contact leggen, muziek spreekt iedereen aan op zijn eigen manier. Tijdens het Muziekconcours brengt groots jong talent (licht) klassieke muziek ten gehore op de podia van Archipellocaties in voorrondes en halve finale. De finale vindt ieder jaar plaats in het Muziekgebouw Eindhoven.

Op 25 maart 2018 vieren wij het lustrum van het Archipel Muziekconcours met een speciale Grande Finale in het Muziekgebouw Eindhoven. Zes finalisten laten u graag horen wat zij kunnen:

Diana Pivak - piano
Jitske Wildemans - cello
Jiwani Ledder - piano
Jessica Lukken - viool
Matthijs de Wit - marimba
Jasmien Salama - cello
Voor het gehele programma kijkt u hier.

Dit jaar een speciale finale in verband met het eerste lustrum van het Muziekconcours. Naast de jonge musici, zal ook het Syrene Saxofoonkwartet een optreden verzorgen! De finale begint op 14.30 uur op zondag 25 maart, kaarten zijn te koop via de website van het Muziekgebouw Eindhoven, www.muziekgebouweindhoven.nl voor € 6,50 incl. pauzedrankje en administratiekosten.

Een foto-impressie:

IMG_8602.jpgIMG_8614.jpg

IMG_8628.jpgIMG_8649.jpg

IMG_8657.jpgIMG_9035.jpg

IMG_9054.jpgIMG_E9091.jpg