Leilinde

Leilinde heeft 96 huurappartementen, verdeeld over vijf etages. Op slechts 400 meter afstand ligt het winkelcentrum Kastelenplein met een weekmarkt, het Frans Leharplein is in slechts 5 minuten met de bus bereikbaar en de bushalte is pal voor de deur.

Er kan gebruik gemaakt worden van faciliteiten in gebouw Gagelbosch. Op het terrein van Zuiderpark bevindt zich ook een gezondheidscentrum met o.a. een huisartsenpraktijk, fysio-, huidtherapie, pedicure e.d. op ca. 50 meter van uw woning. Het winkelcentrum Kastelenplein, met een weekmarkt, is op loopafstand bereikbaar.

Alle zes de verschillende type appartementen zijn standaard voorzien van een hoogwaardige afwerking. Deze goed ingedeelde appartementen hebben een woonoppervlakte van minimaal 90 m2, beschikken over een royale badkamer met douche, wastafel en toilet en er is een tweede, separaat toilet aanwezig. Het balkon is via de woonkamer bereikbaar.

De appartementen hebben twee ruime slaapkamers (een enkel appartement zelfs drie) en beschikken over een inpandige berging met aansluiting voor een wasmachine.

Parkeren is mogelijk in de parkeerkelder, een parkeerplaats zit inbegrepen in de huurprijs.

Verhuur

Archipel heeft een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar van Warande / Leilinde. Indien een appartement vrij komt mag Archipel een kandidaat aandragen binnen één week na melding van een mutatie. Wilt u in aanmerking komen voor een huur-appartement, vul dan dit formulier in. Voor meer verhuurinformatie over de appartementen kunt u bellen met 040 265 48 00.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures