4 oktober 2021

Ontmoet & Groetpleyn officieel geopend

Ontmoet & Groetpleyn officieel geopend

Het Ontmoet & Groetpleyn in Gezondheidscentrum Zuiderpark is officieel geopend. Tijdens de zeer druk bezochte opening op donderdag 30 september hebben twee bezoekers het openingslint mogen doorknippen.

Ontmoet & Groet is een stichting die ontmoeting tussen ouderen ondersteunt, waarbij Archipel actief betrokken is. Eerder dit jaar openende het Ontmoet & Groetpleyn tijdelijk haar deuren. Na een korte sluiting wegens de verbouwing kunnen bezoekers weer gebruik maken van de mogelijkheden die het Pleyn biedt: spontane ontmoetingen, basisdagbesteding en maatwerk dagbesteding. 

Tijdens de opening is er opnieuw gebleken dat er veel animo is voor het Ontmoet & Groetpleyn. Er waren veel buurtbewoners aanwezig die het Onmoet & Groetpleyn al eerder hebben bezocht. We hopen met het Pleyn de behoefte van sociaal contact van ouderen in de omgeving te vervullen.

Het Ontmoet & Groetpleyn is elke maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur geopend. We verwelkomen u graag op Gagelboschplein 1 in Eindhoven voor een kopje koffie, een praatje of een activiteit.