17 november 2023

Archipel wint Connect Award voor inclusief werkgeverschap

Archipel wint Connect Award voor inclusief werkgeverschap
Eppie Fokkema en Elise Habraken ontvangen de Connect Award voor inclusief werkgeverschap

“Archipel is al vele jaren een bekend gezicht in de wereld van het inclusief werkgeverschap. Waarschijnlijk bestond de term inclusief werkgeverschap toen nog niet eens!” Met deze mooie woorden start het juryrapport van de Connect Award. We zijn erg trots om te benoemen dat we de prijs voor inclusief werkgeverschap hebben gewonnen. Op 17 november, de Dag van de Ondernemer, hebben Eppie Fokkema (voorzitter raad van bestuur) en Elise Habraken (consulent begeleid werken) de Connect Award ontvangen.

Eppie Fokkema: "Een inclusief werkgever wil zeggen dat Archipel ruimte biedt voor veel talenten op de arbeidsmarkt, inclusief de mensen die een wat moeilijker aansluiting hebben en extra begeleiding nodig hebben. Voor ons als Archipel is dit al jaren heel gewoon, maar het feit dat wij genomineerd zijn en de prijs hebben gewonnen, is echt heel bijzonder. En het wordt opgemerkt!"

Het juryrapport sluit af met de mooie woorden: "Op dagelijkse basis laat Archipel zien dat iedereen gelijke kansen verdient, ongedacht hun achtergrond of beperking. De inzet voor inclusiviteit in de praktijk is hartverwarmend. Hierbij mag de naam van Elise, contactpersoon bij Archipel, niet onvermeld blijven. Haar drive voor de brede doelgroep blijft een belangrijke bron van inspiratie. De positieve en inspirerende sfeer binnen Archipel draagt ongetwijfeld bij aan het succes van de plaatsingen."

Bekijk de video met Ghislaine, Lisa en Elise over begeleid werken bij Archipel