16 maart 2023

Dutch Happiness Week Poëziewandeling

Dutch Happiness Week Poëziewandeling

Op 22 maart neemt Jacques Giesbertz je mee op een poëziewandeling. De wandeling begint op het Ontmoet & Groetpleyn van Archipel. De wandelroute heeft 5 korte pauzes voor het voordragen van gedichten. Dat kunnen eigen gedichten zijn of poëzie van andere dichters. Wandel je mee?

Samen van poëzie genieten

De poëziewandeling begint op het Ontmoet & Groetpleyn van Archipel. Hier maak je kennis met elkaar en drink je een kopje thee of koffie. Na de ontmoeting begint de wandelroute met 5 keer een korte pauze voor het voordragen van gedichten. Dat kunnen eigen gedichten zijn of poëzie van andere dichters. De poëzie wordt voorgedragen door de deelnemers aan deze wandeling. We vinden het leuk als deelnemers 3 gedichten meebrengen en deze delen tijdens de wandeling. Bij de keuze van de gedichten die je meebrengt heb je maximale vrijheid van Candelight tot Goethe.

Dutch Happiness Week 

De wandeling is onderdeel van het programma van de Dutch Happiness Week van 18-26 maart.

Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven organiseren van zaterdag 18 tot en met zondag 26 maart de Dutch Happiness Week (DHW). Op verschillende locaties in Eindhoven en Tilburg worden er voorstellingen, colleges, dialogen en workshops aangeboden die passen binnen het thema geluk en verbinding.


Dutch Happiness Week (DHW) is een jaarlijkse themaweek rondom de internationale dag van het geluk (20 maart). DHW is een initiatief van Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven. De week biedt organisaties, bedrijven en individuen een podium voor activiteiten of projecten die bijdragen aan de kennis over geluk (bijvoorbeeld lezingen, masterclasses en workshops) en activiteiten en projecten die actief en gericht bijdragen aan een gelukkigere samenleving (brede welvaart). Ook activiteiten, zoals workshops, die gericht zijn op persoonlijk geluk in werk en leven staan op het programma.

voor meer informatie en het hele programma kijkt u op:

www.dutchhappinessweek.nl