Menu
Contact met Archipel
040 264 64 64
Bel mij terug Locaties / adresgegevens Archipel Contactformulier
Of via social media:

Cliëntportaal

Archipel werkt per 1 februari 2019 met een elektronisch cliëntdossier (ECD). Via het cliëntportaal van Archipel kunt u als cliënt en/of als door de cliënt gemachtigde contactpersoon veilig toegang krijgen tot het persoonlijk digitaal zorgdossier. In het cliëntportaal kunt u zorginhoudelijke doelen, het werkplan en rapportages terugvinden die door zorgmedewerkers geschreven zijn. Ook vindt u er nieuwsberichten van Archipel en kunt u de cliëntagenda inzien.

Let op: In Nederland werken verschillende zorginstellingen met een cliëntportaal. Via deze link komt u op het cliëntportaal van Archipel terecht.

Meer informatie over het cliëntportaal en hoe u zich kunt registreren zijn te vinden in de handleiding. Bent u gebruiker en heeft u vragen over of problemen met het cliëntportaal, neem dan contact op met het cliëntservicepunt via  servicepunt@archipelzorggroep.nl of 040 264 64 64.

Let op: Het cliëntportaal is in gebruik vanaf 1 februari 2019. Met uitzondering van locatie Berkenstaete (i.v.m. pilot), hier is het cliëntportaal al in gebruik. De locaties Ekelhof, Dommelhoef en Landrijt starten op een later tijdstip (informatie volgt).

Archipel Cliëntportaal (klik op de link om naar de website te gaan)

Handleiding Archipel Cliëntportaal

Toestemmingsverklaring Archipel Cliëntportaal

 

Afbeelding-Clientportaal.jpg