Menu

BBL-opleidingen bij Archipel College

Wil jij leren en werken tegelijk? Dan is een BBL-opleiding (beroepsbegeleidende leerweg) van ons eigen College echt iets voor jou! Als je een BBL-opleiding volgt, leer je vooral in de praktijk. Dat wat je tijdens de lessen leert, pas je gelijk toe in de praktijk. Je bent bij Archipel aan het juiste adres voor:

Tijdens de BBL-opleiding leer je in een veilige omgeving, die je veel vrijheid geeft en die van jou eigen initiatief, verantwoordelijkheid en gedrevenheid vraagt. Archipel betaalt de opleiding en geeft jou als leerling een salaris. Dat doen we omdat we graag investeren in betrokken, gemotiveerde medewerkers.

BBL-opleiding Verzorgende IG (Niveau 3)

Archipel College verzorgt deze opleiding in samenwerking met ROC De Leijgraaf. Je volgt elke twee weken twee achtereenvolgende dagen onderwijs. De lessen vinden plaats binnen de muren van Archipel en worden verzorgd door docenten van Archipel en van ROC De Leijgraaf. Hierdoor raak je direct vertrouwd met de manier waarop we binnen Archipel werken. Concreter en praktischer kan haast niet! De overige uren werk je op één van de afdelingen binnen Archipel. 

                           

 

BBL opleiding tot Verpleegkundige verkorte opleiding (niveau 4)

Tijdens deze BBL-opleiding volg je één dag per week onderwijs bij het Summa College. De overige uren werk je op één van de afdelingen binnen Archipel.