Menu

Werken en Leren in de zorg

Welkom, leuk dat je interesse hebt in werken en/of leren in de zorg bij Archipel! Hier werken mensen met het hart op de goede plaats. Mensen met oog voor de wensen en behoeften van de bewoners en hun naasten. Want echte aandacht voor mensen, daar gaat het om in de (ouderen)zorg. Zij zorgen dat cliënten zoveel mogelijk de regie kunnen blijven voeren over hun eigen leven. Goede communicatie, wederzijds respect en begrip zijn hiervoor noodzakelijk én vanzelfsprekend.

Archipel JobCafé

Elke derde donderdag van de maand ben je welkom in het Archipel JobCafé. Ga vrijblijvend met ons in gesprek over jezelf en of Archipel bij jou past. Wil jij werken en/of leren in de zorg? Dan hebben we altijd een functie voor je.

Naar agenda Archipel JobCafé

Direct naar vacatureoverzicht

Bekijk de mogelijkheden van werken bij Archipel
Om je een indruk te geven hoe het is om te werken bij Archipel maken we, samen met Studio040, de serie Mensenwerk, je kunt hier de video's over verschillende functies bekijken.

Meer video's over werken bij Archipel

Bij Archipel werken we met zelfsturende (zorg)teams, dat noemen we ook wel 'medewerker in regie'. Het betekent dat je samen met je collega's veel verantwoordelijkheid hebt en met elkaar én met de cliënt alles rondom de cliënt organiseert. Door als team zelfsturend te werken geeft je dit goed de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat de cliënt de regie behoudt over zijn/haar eigen leven. Je kunt in onze missie meer lezen over hoe we dat doen.

Ook werken in de thuiszorg is mogelijk. Voor vacatures in de thuiszorg in regio Eindhoven verwijzen we je naar Archipel Thuis. Daarnaast zijn er collega’s werkzaam in een ondersteunende functie, zoals human resources, informatie & automatisering, financiën en facilitaire zaken.