Menu

Werken en Leren

Welkom, leuk dat je interesse hebt in werken en/of leren bij Archipel! Hier werken mensen met het hart op de goede plaats. Mensen met oog voor de wensen en behoeften van de bewoners en hun naasten. Want echte aandacht voor mensen, daar gaat het om in de (ouderen)zorg. Zij zorgen dat cliënten zoveel mogelijk de regie kunnen blijven voeren over hun eigen leven. Goede communicatie, wederzijds respect en begrip zijn hiervoor noodzakelijk én vanzelfsprekend.

Direct naar vacatureoverzicht

 

Archipel JobCafé

Elke derde donderdag van de maand (m.u.v. december) ben je welkom in het Archipel JobCafé. We verwelkomen je graag voor een lekkere kop koffie of thee. Ga met ons in gesprek over jezelf en waarom Archipel bij jou past. Ben jij verzorgende IG of verpleegkundige? Dan hebben we altijd een functie voor je. Check de homepage voor het eerstvolgende Jobcafé. We love to meet you!

 

Bekijk de mogelijkheden

In onze film kun je zien wat Archipel te bieden heeft in zorg, welzijn en wonen. En hoe het werken is bij onze organisatie. Samen met Studio 040 maken we de serie Mensenwerk: bekijk de filmpjes om een indruk te krijgen van de verschillende mensen en hun werkdag bij Archipel.

Bij Archipel werken we met zelfsturende (zorg)teams, dat noemen we ook wel 'medewerker in regie'. Het betekent dat je samen met je collega's veel verantwoordelijkheid hebt en met elkaar én met de cliënt alles rondom de cliënt organiseert. Door als team zelfsturend te werken geeft je dit goed de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat de cliënt de regie behoudt over zijn/haar eigen leven. Je kunt in onze missie meer lezen over hoe we dat doen.

Ook werken in de thuiszorg is mogelijk. Voor vacatures in de thuiszorg in regio Eindhoven verwijzen we je naar Archipel Thuis. Daarnaast zijn er collega’s werkzaam in een ondersteunende functie, zoals human resources, informatie & automatisering, financiën en facilitaire zaken.