Werken en leren in de zorg bij Archipel

Ben jij administratief medewerker, taxichauffeur, postbode of werk je bij een bank én ligt jouw hart bij werken met mensen? Wellicht is een carrièreswitch naar de zorg iets voor jou! Ben je een student en op zoek naar een bijbaan? Of werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Krijg hier meer informatie over werken en leren in de zorg bij Archipel.

Werken en leren in de zorg

Bekijk de verhalen van onze mensen voor meer informatie over werken en leren in de zorg bij Archipel of lees de persoonlijke verhalen over werken in de zorg van onze medewerkers. Weet je al wat je wilt, neem dan een kijkje bij onze vacatures of schrijf je in voor een job alert, hiermee ontvang relevante vacatures direct in je mailbox. Naast werken in de zorg, bieden we diverse mogelijkheden om meer te leren. Lees meer over onze opleidingen en bekijk onze BBL-vacatures.

Flexwerken in de zorg

Wil je graag je werktijden kunnen laten aansluiten op jouw privé wensen of volg je een zorg-gerelateerde studie? Dan is Archipel flexwerken echt iets voor jou! Bekijk voor meer informatie over flexwerken bij Archipel onze Flexwerk pagina.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je liever eens vrijblijvend kennismaken voor meer informatie over werken in de zorg? Vul dan het contactformulier in, bel naar 040 265 48 22 of kom langs bij één van onze JobCafés. In deze folder kun je alles eens rustig nalezen.

Werkplezier

Archipel vindt het belangrijk dat medewerkers met plezier naar het werk gaan, daarom organiseren we veel activiteiten, naast de secundaire arbeidsvoorwaarden in de CAO, om het werkplezier te vergroten.

Ik ben geïnteresseerd
De velden met een * zijn verpicht

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures