Menu

Leren bij Archipel

De vrijheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dat is wat Archipel je biedt. Ontwikkeling speelt een grote rol bij ons, en jouw inbreng telt. Centraal in onze organisatie staat het gevoel van samen, een vanzelfsprekende betrokkenheid bij onze cliënten. Die voelen zij, en wij, ook bij jou. Je merkt dat aan de informele sfeer. Aan de juiste balans in werk en privé. Aan je leidinggevende die altijd open staat voor suggesties en vragen en die de rol van coach vervult. Dankzij deze persoonlijke benadering voel jij je gekend. En dat is belangrijk, want jij bent degene die een cliënt het gevoel van thuiskomen geeft.

Archipel Academie

Zodra je bij ons komt werken, heten we je welkom als deelnemer van de Archipel Academie. Want individuele talenten en ambities de kans geven, vinden we bij Archipel erg belangrijk. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan werken we samen aan het vergroten van kennis en vaardigheden die vragen om verdere groei. Ook bijscholing is geen probleem.

BBL opleiding

Archipel biedt BBL-opleidingsplaatsen (beroepsbegeleidende leerweg) aan voor de opleiding tot:

  • verzorgende (IG) niveau 3;
  • verpleegkundige niveau 4, verkorte opleiding (alleen voor interne kandidaten)

In de zorg word je met open armen ontvangen

Op de website Open Armen kun je meer informatie vinden over leren en werken in de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT). Hier vind je een opleidingsoverzicht met de verpleegkundige en verzorgende (V&V) opleidingen in de VVT-branche met informatie over o.a. de mogelijkheden van een leerwerk-traject en welke functie je met een opleiding kunt gaan vervullen. Ook is er een overzicht van de meest voorkomende V&V-functies: je leest meer over de inhoud van het werk, de vaardigheden die je ervoor nodig hebt en eventuele bijzonderheden. Een aantal van deze beschrijvingen zijn voorzien van leuke jobclips.

Meer weten?
Wil je meer weten over leren bij Archipel in de toekomst? Neem dan contact op!

Archipel Human Resources
Karel de Grotelaan 415
5654 NN Eindhoven
t 040 265 48 00
hrm@archipelzorggroep.nl

Gebruik in navigatie Blaarthemseweg 93