Leren en jezelf ontwikkelen bij Archipel

Bij Archipel zijn we trots op wat we medewerkers te bieden hebben op het gebied van leren en ontwikkelen. Daarin onderscheiden we ons van andere zorgorganisaties.

De vrijheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dat is wat Archipel je biedt. Ontwikkeling speelt een grote rol bij ons, en jouw inbreng telt. Centraal in onze organisatie staat het gevoel van samen, een vanzelfsprekende betrokkenheid bij onze cliënten. Die voelen zij, en wij, ook bij jou. Je merkt dat aan de informele sfeer. Aan de juiste balans in werk en privé.

Archipel is een zelfsturende organisatie. Dat betekent dat jij en je team zelf beslissingen nemen over leren en ontwikkelen. Zodat leren en ontwikkelen altijd het beste aansluit bij wat jij en je team op dat moment nodig hebben. Zodat jullie je werk voor onze cliënt zo goed mogelijk kunnen doen. 

Archipel Academie

Zodra je bij ons komt werken, heten we je welkom als deelnemer van de Archipel Academie. Want individuele talenten en ambities de kans geven, vinden we bij Archipel erg belangrijk. Persoonlijke ontwikkelingen én teamontwikkeling staan daarbij centraal. 

BBL opleiding bij Archipel

Archipel biedt BBL-opleidingsplaatsen (beroepsbegeleidende leerweg) aan voor de opleiding tot:

  • Helpende niveau 2;
  • Verzorgende (IG) niveau 3;
  • Verpleegkundige niveau 4, verkorte opleiding (alleen voor interne kandidaten)

Wil je een versneld traject doorlopen waarbij je in 18 maanden wordt opgeleid tot Verzorgende IG? Lees meer over Lefgozer-traject.

Meer weten?

Wil je meer weten over ontwikkelen en leren bij Archipel? Neem dan contact op! 
Bel  040 265 48 00 of mail naar hrm@archipelzorggroep.nl

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures