Neem contact met mij op

BBL opleidingen in de zorg bij Archipel 

Wil jij leren en werken tegelijk? Dan is een BBL opleiding in de zorg (beroepsbegeleidende leerweg) van ons eigen Archipel College echt iets voor jou! Als je een BBL opleiding volgt, leer je vooral in de praktijk. Dat wat je tijdens de lessen leert, pas je gelijk toe in de praktijk. Je bent bij Archipel aan het juiste adres voor:

Tijdens het BBL traject leer je in een veilige omgeving, die je veel vrijheid geeft en die van jou eigen initiatief, verantwoordelijkheid en gedrevenheid vraagt. Archipel betaalt de opleiding en geeft jou als leerling een salaris. Dat doen we omdat we graag investeren in betrokken, gemotiveerde medewerkers.

BBL opleiding Helpende (niveau 2) en Verzorgende IG (niveau 3)

Archipel College verzorgt deze opleiding in samenwerking met ROC De Leijgraaf. Je volgt elke twee weken twee achtereenvolgende dagen onderwijs. De lessen vinden plaats binnen de muren van Archipel en worden verzorgd door docenten van Archipel en van ROC De Leijgraaf. Hierdoor raak je direct vertrouwd met de manier waarop we binnen Archipel werken. Concreter en praktischer kan haast niet! De overige uren werk je op één van de afdelingen binnen Archipel. 

Wil je een versneld traject doorlopen waarbij je in 18 maanden wordt opgeleid tot Verzorgende IG? Lees meer over Lefgozer-traject. 

BBL opleiding tot Verpleegkundige verkorte opleiding (niveau 4)

Tijdens deze BBL opleiding volg je twee dagen per twee weken onderwijs bij het Summa College. De overige uren werk je op één van de afdelingen binnen Archipel. 

Geïnteresseerd in een BBL opleiding zorg?

Bekijk hier de vacatures

Neem contact op met Werving en Selectie via wervingenselectie@archipelzorggroep.nl of 040 2654822.

 

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures