Mensenwerk, bekijk verhalen van onze collega's!

"Gespecialiseerde zorg is uitdagend en leerzaam"

Suzanne (contactverpleegkundige) en Sophie (verpleegkundige) werken op een PG afdeling in Archipel Landrijt, onderdeel van het Kenniscentrum. "In het Kenniscentrum van Archipel wonen cliënten met een speciale zorgvraag, wat het heel uitdagend en leerzaam maakt."

"Ik krijg hier heel veel vrijheid en mag meedenken met dingen"

Laura is contactverzorgende en organiseert de zorg rond om de cliënt. Ze is werkzaam op de dagbehandeling van Dommelhoef. Laura heeft voor dit werk gekozen, omdat ze het contact met de mensen erg leuk vindt.

ik wil graag het beste uit de leerling halen
Ik wil graag het beste uit de leerling halen

Bouke is beademingsverpleegkundige op Landrijt. Op deze locatie wonen veel bijzondere doelgroepen en is specifieke zorg nodig. Hij is ook werkbegeleider en vindt het erg leuk om zijn kennis over te dragen aan leerlingen.

Je kunt zo veel liefde geven en je krijgt er veel liefde voor terug
Je kunt zo veel liefde geven en je krijgt er veel liefde voor terug

Anne is contactverzorgende en kent de cliënten zo goed dat ze kan inspelen op hun wensen en behoeften. Ze is dagelijks met haar collega's van zorg en welzijn aan de slag om dat voor elkaar te krijgen.

woonondersteuning
Nooit gedacht dat het zo'n mooi werk zou zijn

Heidi is als woonondersteuner de rots in de branding voor de cliënten van haar afdeling. Zij geeft hen een prettige invulling van de dag in samenwerking met haar collega's van zorg, behandeling en dagbesteding. Een baan waar ze per toeval in terecht kwam.

persoonlijk contact
Spil tussen cliënt, mantelzorgers en behandelaars

Als contactverpleegkundige is Lieke degene die de zorg, behandeling en het welzijn rondom een cliënt coördineert. Daarnaast begeleidt ze stagiaires en BBL leerlingen. En waarom werkt ze liever in een verpleeghuis dan in een ziekenhuis?

foto van verpleegkundige Maggie
Cliënten help ik het liefst zo snel mogelijk naar huis

Verpleegkundige Maggie werkt op de geriatrische revalidatie-afdeling van Dommelhoef. Haar doel is om de cliënten weer zelfredzaam te maken en terug naar huis te laten keren.

foto van verzorgende Margriet
Ondanks haar drukke job heeft Margriet toch tijd voor wat extra aandacht

Margriet kijkt graag naar de individuele wensen en behoeften van cliënten en doet alles om ervoor te zorgen dat cliënten hun eigenwaarde behouden. Hoor waarom zij van haar werk houdt!

foto uit een interview
Met het bieden van intensieve zorg bouw je een band op

Daniëlle is verpleegkundig specialist bij Archipel. Na haar opleiding voor verpleegkundige heeft zij van Archipel de kans gekregen om de studie te doen tot verpleegkundig specialist. Werk waarmee zij het verschil maakt!

coachen van een leerling
Trots op 'haar' leerlingen

Maddy is contactverzorgende in Archipel Akkers én werkbegeleider van leerlingen die via het Archipel College hun 3-jarige BBL opleiding tot verzorgende IG volgen. Maddy is erg trots op 'haar' leerlingen en krijgt veel voldoening van het begeleiden.

foto van Chantal die praat over probleemgedrag
Waarom probleemgedrag voor Chantal geen probleem is

Chantal is contactverzorgende op een afdeling met jonge mensen met dementie en/of hersenletsel. Ze is aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. Wat valt er allemaal te bespreken? Hoe pakt ze dat aan? Kijk mee met Mensenwerk.

foto van een dagbestedingscoach tijdens het werk
Dagbestedingscoach? Is dat ook een beroep?

Karen is dagbestedingscoach in Berkenstaete en helpt cliënten bij het kiezen en organiseren van een activiteiten die passen bij de wensen. Haar team zoekt altijd naar mogelijkheden en maakt cliënten bijv. blij met zwemmen. Hoor hier hoe Karen dit doet!

Ben jij verzorgende, verpleegkundige of contactverzorgende?

En heb je hart voor de ouderenzorg, kies dan ook voor Archipel.

Solliciteer direct online op een vacature!

Alle vacatures

Bekijk onze blog

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures