Menu

Mensenwerk, bekijk verhalen van onze collega's!

Ik krijg hier heel veel vrijheid en mag meedenken met dingen
Laura is contactverzorgende en organiseert de zorg rond om de cliënt. Ze is werkzaam op de dagbehandeling van Dommelhoef. Laura heeft voor dit werk gekozen, omdat ze het contact met de mensen erg leuk vindt.
Ik wil graag het beste uit de leerling halen
Bouke is beademingsverpleegkundige op Landrijt. Op deze locatie wonen veel bijzondere doelgroepen en is specifieke zorg nodig. Hij is ook werkbegeleider en vindt het erg leuk om zijn kennis over te dragen aan leerlingen.
Je kunt zo veel liefde geven en je krijgt er veel liefde voor terug
Anne is contactverzorgende en kent de cliënten zo goed dat ze kan inspelen op hun wensen en behoeften. Ze is dagelijks met haar collega's van zorg en welzijn aan de slag om dat voor elkaar te krijgen.
Nooit gedacht dat het zo'n mooi werk zou zijn
Heidi is als woonondersteuner de rots in de branding voor de cliënten van haar afdeling. Zij geeft hen een prettige invulling van de dag in samenwerking met haar collega's van zorg, behandeling en dagbesteding. Een baan waar ze per toeval in terecht kwam.
Spil tussen cliënt, mantelzorgers en behandelaars
Als contactverpleegkundige is Lieke degene die de zorg, behandeling en het welzijn rondom een cliënt coördineert. Daarnaast begeleidt ze stagiaires en BBL leerlingen. En waarom werkt ze liever in een verpleeghuis dan in een ziekenhuis?
Cliënten help ik het liefst zo snel mogelijk naar huis
Verpleegkundige Maggie werkt op de geriatrische revalidatie-afdeling van Dommelhoef. Haar doel is om de cliënten weer zelfredzaam te maken en terug naar huis te laten keren.
Ondanks haar drukke job heeft Margriet toch tijd voor wat extra aandacht
Margriet kijkt graag naar de individuele wensen en behoeften van cliënten en doet alles om ervoor te zorgen dat cliënten hun eigenwaarde behouden. Hoor waarom zij van haar werk houdt!
Met het bieden van intensieve zorg bouw je een band op
Daniëlle is verpleegkundig specialist bij Archipel. Na haar opleiding voor verpleegkundige heeft zij van Archipel de kans gekregen om de studie te doen tot verpleegkundig specialist. Werk waarmee zij het verschil maakt!
Trots op 'haar' leerlingen
Maddy is contactverzorgende in Archipel Akkers én werkbegeleider van leerlingen die via het Archipel College hun 3-jarige BBL opleiding tot verzorgende IG volgen. Maddy is erg trots op 'haar' leerlingen en krijgt veel voldoening van het begeleiden.
Waarom probleemgedrag voor Chantal geen probleem is
Chantal is contactverzorgende op een afdeling met jonge mensen met dementie en/of hersenletsel. Ze is aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. Wat valt er allemaal te bespreken? Hoe pakt ze dat aan? Kijk mee met Mensenwerk.
Dagbestedingscoach? Is dat ook een beroep?
Karen is dagbestedingscoach in Berkenstaete en helpt cliënten bij het kiezen en organiseren van een activiteiten die passen bij de wensen. Haar team zoekt altijd naar mogelijkheden en maakt cliënten bijv. blij met zwemmen. Hoor hier hoe Karen dit doet!

Ben jij verzorgende, verpleegkundige of contactverzorgende?

En heb je hart voor de ouderenzorg, kies dan ook voor Archipel.

Solliciteer direct online op een vacature!

Alle vacatures

Bekijk onze blog