Menu

Mensenwerk, bekijk verhalen van onze collega's!

Waarom probleemgedrag voor Chantal geen probleem is
Chantal is contactverzorgende op een afdeling met jonge mensen met dementie en/of hersenletsel. Ze is aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. Wat valt er allemaal te bespreken? Hoe pakt ze dat aan? Kijk mee met Mensenwerk.
Waarom ziet Frank zijn cliënten liever gaan dan komen?
Frank is contactverzorgende op de revalidatieafdeling van Archipel. “Een spin in het web”, zegt hij zelf. Is hij net zo flexibel? Of komt hij handen tekort? Enne… wat gebeurt er eigenlijk in die slaapkamer? Kijk mee met Mensenwerk.
Wat doet Lieke met het geld van dementerende ouderen?
Lieke is ‘helpende plus’ op een vestiging van Archipel waar dementerende ouderen wonen. Hoe voelt het om daar te werken? Wie helpt ze en waarom precies? Wat is die ‘plus’? Enne… wat gebeurt er allemaal in kamer 508? Kijk mee met Mensenwerk.
Waarom komt Kenny soms zichzelf tegen?
Kenny is contactverpleegkundige op Archipel Eerdbrand waar mensen wonen met een psychiatrische achtergrond of verstandelijke beperking. Waarom mogen ze van Kenny zelf bepalen wat ze doen met hun dag? En waarom lakt Kenny nagels? Kijk mee met Mensenwerk.
Dagbestedingscoach? Is dat ook een beroep?
Karen is dagbestedingscoach in Berkenstaete en helpt cliënten bij het kiezen en organiseren van een activiteiten die passen bij de wensen. Haar team zoekt altijd naar mogelijkheden en maakt cliënten bijv. blij met zwemmen. Hoor hier hoe Karen dit doet!
Vladimir wil nooit meer anders dan een zelfsturend team
Contactverzorgende Vladimir ziet zichzelf als tussenschakel tussen cliënt, familie, disciplines en zorg. De cliënt bepaalt hoe hij zijn leven invult, Vladimir draagt hiervoor - samen met z'n team - de verantwoordelijkheid. Hoe? Luister naar zijn verhaal!

Ben jij verzorgende, verpleegkundige of contactverzorgende?

En heb je hart voor de ouderenzorg, kies dan ook voor Archipel.

Solliciteer direct online op een vacature!

Alle vacatures

Bekijk onze blog