Menu

Mensenwerk, bekijk verhalen van onze collega's!

Spil tussen cliënt, mantelzorgers en behandelaars
Als contactverpleegkundige is Lieke degene die de zorg, behandeling en het welzijn rondom een cliënt coördineert. Daarnaast begeleidt ze stagiaires en BBL leerlingen. En waarom werkt ze liever in een verpleeghuis dan in een ziekenhuis?
Cliënten help ik het liefst zo snel mogelijk naar huis
Verpleegkundige Maggie werkt op de geriatrische revalidatie-afdeling van Dommelhoef. Haar doel is om de cliënten weer zelfredzaam te maken en terug naar huis te laten keren.
Ondanks haar drukke job heeft Margriet toch tijd voor wat extra aandacht
Margriet kijkt graag naar de individuele wensen en behoeften van cliënten en doet alles om ervoor te zorgen dat cliënten hun eigenwaarde behouden. Hoor waarom zij van haar werk houdt!
Met het bieden van intensieve zorg bouw je een band op
Daniëlle is verpleegkundig specialist bij Archipel. Na haar opleiding voor verpleegkundige heeft zij van Archipel de kans gekregen om de studie te doen tot verpleegkundig specialist. Werk waarmee zij het verschil maakt!
Trots op 'haar' leerlingen
Maddy is contactverzorgende in Archipel Akkers én werkbegeleider van leerlingen die via het Archipel College hun 3-jarige BBL opleiding tot verzorgende IG volgen. Maddy is erg trots op 'haar' leerlingen en krijgt veel voldoening van het begeleiden.
Wat doet Lieke met het geld van dementerende ouderen?
Lieke is ‘helpende plus’ op een vestiging van Archipel waar dementerende ouderen wonen. Hoe voelt het om daar te werken? Wie helpt ze en waarom precies? Wat is die ‘plus’? Enne… wat gebeurt er allemaal in kamer 508? Kijk mee met Mensenwerk.
Waarom probleemgedrag voor Chantal geen probleem is
Chantal is contactverzorgende op een afdeling met jonge mensen met dementie en/of hersenletsel. Ze is aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. Wat valt er allemaal te bespreken? Hoe pakt ze dat aan? Kijk mee met Mensenwerk.
Waarom ziet Frank zijn cliënten liever gaan dan komen?
Frank is contactverzorgende op de revalidatieafdeling van Archipel. “Een spin in het web”, zegt hij zelf. Is hij net zo flexibel? Of komt hij handen tekort? Enne… wat gebeurt er eigenlijk in die slaapkamer? Kijk mee met Mensenwerk.
Dagbestedingscoach? Is dat ook een beroep?
Karen is dagbestedingscoach in Berkenstaete en helpt cliënten bij het kiezen en organiseren van een activiteiten die passen bij de wensen. Haar team zoekt altijd naar mogelijkheden en maakt cliënten bijv. blij met zwemmen. Hoor hier hoe Karen dit doet!

Ben jij verzorgende, verpleegkundige of contactverzorgende?

En heb je hart voor de ouderenzorg, kies dan ook voor Archipel.

Solliciteer direct online op een vacature!

Alle vacatures

Bekijk onze blog