Menu

Vacatures Dienst Behandeling bij Archipel

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in werken bij Archipel! We hebben momenteel meerdere vacatures bij de Dienst Behandeling (klik hier voor het vacature-overzicht). Heb je interesse, solliciteer dan direct of bel voor meer informatie met Werving en Selectie: 040 2654822.

Bekijk hier de vacature(s) voor:

Waarom wil je bij ons aan de slag?

Bij Archipel werken bevlogen en toegewijde mensen. Zij voelen zich sterk betrokken bij onze cliënten. Zij zorgen dat cliënten zoveel mogelijk de regie behouden over hun eigen leven. Goede communicatie, wederzijds respect en begrip zijn hiervoor noodzakelijk én vanzelfsprekend.

Je krijgt de vrijheid en veel ruimte om je eigen werk te organiseren en in te richten. Je neemt initiatief en durft de regie te pakken. Ons doel is ‘Speciaal voor het bijzondere’ zijn. Met onze zelf ontwikkelde zorg- en functieprogramma’s lopen we regionaal en landelijk voorop. We werken bovendien extramuraal, vanuit eigen poliklinieken, en dat is bijzonder voor de V&V-zorg. Binnen Archipel vinden we de principes van zelfsturing erg belangrijk.

Je bent een echte ontwikkelaar en verbinder

Je hebt een actieve rol in ontwikkeling van inhoudelijke expertise en ondersteunt en adviseert de zorgteams en behandelaars in de integrale samenwerking en bouwt met hen een verstandhouding op. Ook de samenwerking met specialisten in ziekenhuizen geeft je werk diepgang en inhoud.

Hoe kun je je bij ons ontwikkelen?

Als behandelaar ben je lid van een  vakgroep en gezamenlijk werk je aan scholing en ontwikkeling. Op wetenschappelijk niveau kun je vooruit: je komt zelf met onderzoeksvoorstellen en werkt mee aan onderzoeken. Onze wetenschapscommissie werkt nauw samen met het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). Er zijn diverse mogelijkheden voor opleiding en scholing.

Hoe ondersteunen we je?

We werken met het ECD Ysis. Natuurlijk krijg je een smartphone en chromebook om digitaal te kunnen werken en het secretariaat ondersteunt en faciliteert je.

Zelfsturende teams 

Bij Archipel werken we toe naar een organisatie waar we werken met zelfsturende teams. Met als doel waar te kunnen maken dat de cliënt echt de regie of zijn of haar leven behoudt. Als zelfsturend team verricht je de werkzaamheden zelfstandig binnen de aangegeven regels en procedures. In samenwerking met de zorgteams streef je naar zelf organiseren en zelfsturing. Geven en nemen en inlevingsvermogen is van belang hierbij. Vanzelfsprekend op professionele, klantgerichte en tactvolle wijze omgaan met cliënten en familie. Van al onze medewerkers wordt verwacht dat zij goede communicatieve vaardigheden hebben en in staat zijn zich in te leven in zowel de situatie van de cliënt als van de familieleden van de cliënt. Samen zet je de cliënt in zijn kracht, in regie.

Om tot zelfsturing te komen zijn de drie waardes van Archipel belangrijk gemeengoed:

  • Verantwoordelijkheid nemen en delen
  • Vertrouwen en betrouwbaarheid
  • Vakmanschap en vrijheid

Kijk ook eens bij werken & leren naar de filmpjes en verhalen van verschillende medewerkers die vertellen over de wat het werk inhoudt en wat de mogelijkheden zijn die Archipel biedt.

Interesse in werken bij Archipel?

Kijk op ons vacatureoverzicht voor een direct passende vacature. Staat de juiste vacature er niet bij, maar wil je wel een open sollicitatie sturen, vul dan het contactformulier in voorzien van CV en korte motivatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!