Menu

Verzorgende IG - psychogeriatrische doelgroep

Verzorging / aantal uren: in overleg / kwalificatieniveau 3 (gezondheidszorg) / opleidings- en doorgroeimogelijkheden / werken in een zelfsturend team / doelgroep: psychogeriatrisch / salaris FWG 35, cao VVT  

Wat houdt je werk in
De begeleiding en verzorging van cliënten afgestemd naar hun wensen en behoeften: daar draait het om in jouw werk. Plannen en organiseren zijn daarbij erg belangrijk. Je voert taken zelfstandig uit en werkt tegelijkertijd intensief samen met je collega’s. Je bent kritisch op je eigen aanpak en staat open voor tips en feedback van anderen. Je ondersteunt cliënten met als doel dat zij de regie over hun eigen leven behouden. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires.

Dit verwachten we van jou 
• je werkt signalerend en maakt daarbij gebruik van je helikopterview,
• je gaat goed om met probleemgedrag en agressie,
• je bent flexibel en stressbestendig,
• je bent kritisch op jezelf en hebt oog voor verbeterkansen, 
• je gaat professioneel en tactvol om met cliënten en hun familie, 
• je bent communicatief sterk,
• je bent assertief,
• je bent goed in plannen en organiseren, 
• en natuurlijk ben je in het bezit van het verzorgende IG diploma.

Over Archipel 
Archipel is een zorgorganisatie gericht op zorg, welzijn en wonen. Wij bieden verzorging en verpleging op verschillende locaties in Eindhoven en omgeving vanuit de diepe overtuiging dat de cliënt de regie over zijn eigen leven moet kunnen blijven voeren, ook als hulp en ondersteuning van anderen nodig is. Ook bieden we gespecialiseerde zorg aan specifieke doelgroepen. Dit vindt plaats binnen het Kenniscentrum van Archipel. 

Over de doelgroep 
Psychogeriatrische zorg is met name gericht op het verzorgende van ouderen met een vorm van dementie. De meest voorkomende vorm van dementie is Alzheimer. Bij Alzheimer gaan bepaalde niet-aangeboren functies van het verstand voorgoed verloren, terwijl het bewustzijn vaak wel intact blijft. Later kan iemand ook onrust, karakterveranderingen en stemmingswisselingen krijgen.

Dit krijg je van ons 
Een afwisselende en uitdagende baan in een fijne en leerzame omgeving. Je maakt deel uit van een team waarin collega’s bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris (FWG 35, cao VVT) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voel jij je aangesproken? 
Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt solliciteren via de onderstaande link. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met afdeling Werving en Selectie, bereikbaar via telefoonnummer 040-2654822.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer hier