Lefgozer traject

Om in de toekomst meer MBO-leerlingen te kunnen opleiden voor de zorg, zijn de voorwaarden en ​mogelijkheden voor zij-instromers om een opleiding te starten aantrekkelijker gemaakt. 'Lefgozers' worden deze zij-instromers​​ genoemd. Want voor een overstap naar de zorg is lef nodig!

Via Lefgozer kun je in 18 maanden opgeleid worden tot Verzorgende Individuele gezondheidszorg (IG), je opleiding wordt betaald en je krijgt na diplomering direct een vaste aanstelling. Via Lefgozer wordt je intensief begeleid gedurende het gehele traject.

Werken en leren bij Archipel als Lefgozer

Met het Lefgozer traject volgt Anita een verkorte opleiding tot Verzorgende IG. Na 18 maanden werken en leren, ontvangt Anita haar diploma. Naast onze reguliere opleiding bieden we de mogelijkheid om in een kortere periode opgeleid te worden met het Lefgozer traject.

Ben jij een Lefgozer?

“Jij zou in de zorg moeten gaan werken! Dat past echt bij jou!” Zeggen mensen dat vaak tegen jou? Of denk je er zelf al langer over om een overstap te maken, maar kwam het er niet van? Dan is dit jouw kans! Juist omdat jij geen ervaring hebt in deze prachtige sector, geloven we in je. Je brengt ervaring en andere inzichten mee. Nu nog een beetje lef!

Werken en leren als LEFGOZER:
  • Een verkorte MBO zorgopleiding
  • 100% vergoeding van je opleiding
  • Baangarantie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passend salaris
  • Meerdere startmomenten per jaar

Bekijk de veelgestelde vragen over het Lefgozer traject of ga naar de website:

www.Lefgozer.nu

Wil je werken en leren in de zorg, maar niet een versneld traject van 18 maanden doorlopen? Lees meer over onze reguliere BBL opleidingen.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures