21 april 2020

Mooie millennial

Mooie millennial
Luuk

Waarom heb jij voor de zorg gekozen Luuk?

Mijn moeder werkt in de zorg, net als een tante en een oom van mij. Na de middelbare school raadde mijn moeder mij aan om een keer mee te lopen. Dat heb ik gedaan en ik was meteen verkocht. Ik vond het boeiend om met iedereen een praatje te maken want achter ieder gezicht schuilt weer een ander verhaal. Iedereen moet ook op een andere manier benaderd worden. Dat vond ik leuk. En nog steeds.

Wat voor een verzorgende ben je?

Ik heb veel geduld, kan luisteren en zet mensen in hun kracht. Als ze iets zelf kunnen, zal ik dat altijd stimuleren. Verder ben ik redelijk ambitieus en zorg dat alles op tijd af is. Maar ik ben ook wel in voor een lolletje. Muziek aan en hup, lekker dansen met de dames in de woonkamer.”

Ben je ook een studiebol?

Nou nee, ik heb altijd moeite gehad om me te concentreren, ben snel afgeleid. Daar heb ik begeleiding voor gehad maar toch, mijn diploma Verzorgende IG is mij niet in de schoot geworpen. Maar studeren gaat steeds beter. Ik volg nu de training tot ergo coach. Een ergo coach is verantwoordelijk voor de preventie van fysieke belasting in de breedste zin van het woord: aanspreekpunt, aanjager en motivator. Hierna ga ik scholing volgen om leerlingen te kunnen examineren. En als dat allemaal goed gaat, hoop ik over een paar jaar te beginnen aan de opleiding tot verpleegkundige. Als je het zo bekijkt, misschien toch een beetje een studiebol.

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacature of kom langs voor een gesprek om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vacatures

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures