Contactformulier
30 juni 2022

10 jaar flexen = 10 jaar vrijheid

10 jaar flexen = 10 jaar vrijheid
Maartje, Verzorgende IG Flexbureau

Wil je je even voorstellen? Wie ben je en wat doe je?

Natuurlijk. Ik ben Maartje Hol, verzorgende IG en ik werk bij het Flexbureau van Archipel. Ik werk inmiddels 10 jaar als flexer en het bevalt me echt heel erg goed. Na de middelbare school heb ik voor de zorg gekozen omdat ik het fijn vind om met mensen te werken. Aanvankelijk wilde ik op de kinderafdeling van een ziekenhuis gaan werken maar dat is het duidelijk niet geworden;) Het is super om met ouderen te werken, het is een leuke doelgroep waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan.

Als flexer werk je niet in een vast team. Mis je dat?

Nee, een vast team mis ik niet. In tegendeel, ik heb juist het gevoel dat ik in een heel groot team werk. Ik ben betrokken bij mijn werk, bij de cliënten en bij mijn collega’s en dat gevoel krijg ik zeker terug. Mensen zien mij, ik loop niet anoniem ergens rond. Het is ook leuk dat ik leerlingen terugzie waarmee ik heb gewerkt toen ze stage liepen. Dat geldt overigens ook voor cliënten die wel eens verhuizen. Dus om op je vraag terug te komen; een vast team mis ik niet.

Wat zijn die voordelen van het werken voor het Flexbureau?

Om te beginnen is de afwisseling en de veelzijdigheid leuk. Doordat ik op meerdere locaties werk, zie en leer ik veel. Ook al werk ik inmiddels al een tijdje in de zorg, ik leer iedere dag bij. Wat in het ene team als oplossing wordt bedacht, kan ik op een andere locatie introduceren. Soort kruisbestuiving. Bovendien word ik als flexwerker overal met veel enthousiasme onthaald. Collega’s zitten met de handen in het haar en dan ben ik degene met de extra handjes die het rooster passend maakt. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat ik zelf mijn rooster mag bepalen, ik kan zelf invullen wanneer en waar ik wil werken.

"Die vrijheid past bij mij, die vrijheid is heerlijk!"

Vacatures

JobCafé

 

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures