Gespecialiseerde zorg

U wilt dat uw patiënt/cliënt de beste zorg krijgt, persoonlijk en op maat, dat wil Archipel ook. In Landrijt en Dommelhoef werken mensen die gespecialiseerd zijn op één aandoening of beperking. Zij weten álles over voeding of over één specifieke ziekte. En over hoe uw patiënt/cliënt zo goed mogelijk herstelt na een operatie.

De laatste jaren is met name binnen de locaties Landrijt en Dommelhoef onze zorg en behandeling steeds meer gespecialiseerd geworden. Hier staat een uitgebreid team van behandelaars klaar om te helpen met genezing of om de vervelende gevolgen van een handicap zoveel mogelijk te beperken. We richten ons daarbij vooral op lichamelijke aandoeningen en geestelijke beperkingen door ouderdom. Daarin gaan we samen bekijken wat er allemaal nog wél kan.

In de film over de Expertisecentra lichten we toe hoe we de gespecialiseerde zorg, behandeling, begeleiding en (eventueel) wonen bieden.

Expertisecentra Archipel

Archipel beschikt over verschillende Expertisecentra waar gespecialiseerde zorg wordt gebundeld. Binnen dit centrum leggen we onze bestaande kennis en ervaring vast en ontwikkelen we nieuwe kennis met zorg- en functieprogramma's. Daar profiteert elke cliënt binnen Archipel van. Onze Expertisecentra maken deel uit van het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). In dit netwerk werken instellingen voor verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg en het UMC St. Radboud samen aan de verbetering van zorg en behandeling in de ouderenzorg.

Meer weten over Archipel?

Contact Folders & Brochures Vacatures