Archipel Academie: samen werken, samen leren

Binnen Archipel hebben we al onze trainingen en opleidingen ondergebracht bij de Archipel Academie. Interne trainers, maar ook de psycholoog of arts die af en toe een training geeft: zij maken allen deel uit van de Archipel Academie. Dat geldt ook voor iedereen die deelneemt aan een training of workshop.

Aanbod Archipel Academie

De academie biedt een scala aan opleidingen en trainingen. Zo zijn er trainingen speciaal voor contactverzorgenden en werkbegeleiders en diverse modules voor leidinggevenden zoals coaching en gespreksvoering. Daarnaast worden transfertrainingen, teambegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en coaching vanuit de academie aangeboden.

Trainingen en opleidingen bij Archipel Academie

De trainingen en opleidingen zijn altijd maatwerk, of het nu een vraag is van één enkele medewerker of van een grotere groep. Samen met de aanvrager bekijken we hoe we de opleidingsvraag het beste kunnen beantwoorden. Dit kan betekenen dat we zelf een nieuwe training of opleiding ontwikkelen of deze buiten Archipel inkopen.

Trainingen Expertisecentra

Archipel Expertisecentra ontwikkelt in het kader van de zorg- en functieprogramma's trainingen en opleidingen. Ook hierbij is maatwerk mogelijk.

Meer informatie over Archipel?

Contact     Folders & Brochures     Vacatures