Menu

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland, alles staat op één plek. U hoeft niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van uw keuze.

Via de website van Zorgkaart Nederland is het mogelijk om een zorgverlener en/of zorgorganisatie te waarderen (waaronder ook Archipel). Op deze manier help u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener. Daarnaast is het mogelijk om zorginstellingen, zoals Archipel, praktische suggesties te geven waarmee de dienstverlening kan worden verbeterd. Zorgkaart Nederland biedt een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot consumentenervaringen in de gezondheidszorg.

Zorgkaart Nederland zorgt voor een duidelijk overzicht

Het aanbod van zorgaanbieders wordt door Zorgkaart Nederland op één website bijgehouden, samen met (verwijzingen naar) kwaliteitsgegevens. Op Zorgkaart Nederland wordt overigens ook naar uw mening gevraagd over onderwerpen die u in de zorg belangrijk vindt, op deze manier wordt er gezamenlijk een belangrijke stap gezet naar een transparant en genuanceerd overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Het uiteindelijke doel van Zorgkaart Nederland is om de kwaliteit van de zorg zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Wilt u de zorg, behandeling, dagbesteding en/of dienstverlening van Archipel waarderen op Zorgkaart Nederland? Dat stellen wij bijzonder op prijs.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlArchipel is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering