Menu
Uitnodiging activiteiten Week tegen Eenzaamheid

Uitnodiging activiteiten Week tegen Eenzaamheid

26 september 2019
Categorie: Startpaginanieuws

De Week tegen Eenzaamheid vindt plaats van van 1 t/m 8 oktober 2019. Meer dan een miljoen Nederlanders voelen zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. Ook onder de grote groep ouderen is dit de dagelijkse werkelijkheid.


Archipel wil daarom juist in deze week deze ouderen een kans bieden verbinding te vinden met anderen. Wij nodigen u van harte uit om volgende week aan te sluiten bij gezellige, gratis activiteiten in onze locaties:
* Woensdag 2 oktober: Concert van de Heiderfelder Musikanten 19:00-20:30 uur in Archipel Nazareth, Nazarethplein 10 in Best.
* Vrijdag 4 oktober: Muziekmiddag met Hans Bloos vanaf 14:00 uur in Archipel Gagelbosch, Gagelboschplein 200 in Eindhoven.
* Zaterdag 5 oktober: Muziekmiddag met optreden van popkoor Sway vanaf 14:30 uur in Archipel Eerdbrand, Waddenzeelaan 2 in Eindhoven.

Deelname is gratis. We vragen alleen of u zich van te voren even wilt aanmelden bij de receptie van de betreffende locatie. We wijzen u daarnaast op de mogelijkheid om gewoon een keer binnen te lopen in een van onze locaties om in de Gasterij anderen te ontmoeten.

Terug naar overzicht