Menu
Samenwerking Archipel Dagbesteding en Kids Society Erica Kinderopvang

Samenwerking Archipel Dagbesteding en Kids Society Erica Kinderopvang

23 juli 2020
Categorie: Startpaginanieuws

Op woensdag 22 juli ondertekenden Eppie Fokkema, voorzitter Raad van Bestuur Archipel en Marcel Strolenberg, directeur-bestuurder Kids Society Erica (KSE) een huurovereenkomst voor het medegebruik van de te renoveren boerderij door KSE. Het gaat om de boerderij aan de Opwettenseweg 132, deze maakt deel uit van het in ontwikkeling zijnde Leeflandgoed Opwetten. De boerderij wordt gerenoveerd ten behoeve van dagbestedingsactiviteiten door Archipel en kinderopvang door KSE.

De renovatie vormt het begin van de herontwikkeling van een authentiek stukje Nuenen tot een aangenaam Leeflandgoed: een mooie balans tussen traditie en vernieuwing. Het doel van het gehele Landgoed is het creëren van leefgeluk voor kinderen en ouderen. Archipel en KSE gaan dagbesteding, buitenschoolse opvang en kinderdagopvang aanbieden in de boerderij. Landgoed Opwetten wordt een uniek concept waar generaties echt samenkomen én samenleven in een omgeving waar traditie en vernieuwing in balans zijn. Dit is dé plek waar generaties elkaar ontmoeten en de authentieke leefomgeving voelt als thuiskomen. Hier kunnen kinderen lekker vrij zijn, hun talenten ontdekken en ontwikkelen en hun alledaagse dingen doen. Ouderen kunnen hier zichzelf zijn, aan de slag gaan met hun passie of ze kunnen hier even de rust vinden. Met een schatkist vol levenservaring zijn ouderen een waardevolle aanwinst en doen ze ertoe.

De volgende fase in dit samenwerkingsproject is het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het is de bedoeling dat in januari volgend jaar wordt gestart met de renovatie en dat de boerderij in september 2021 in gebruik genomen. 

IMG_7347.jpg

 

Terug naar overzicht