Menu
OPROEP: maak tekeningen/kaarten voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken!

OPROEP: maak tekeningen/kaarten voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken!

17 maart 2020
Categorie: Startpaginanieuws

De situatie rondom het coronavirus heeft hele grote gevolgen voor onze samenleving, jong en oud. Een van de dingen waarmee we verplicht moeten minderen, zijn onze sociale contacten. Dit treft vooral kwetsbare ouderen of chronisch zieke mensen die in de verpleeghuislocaties van Archipel en andere collega-organisaties verblijven. Maar ook ouderen in de buurt die onze locaties bezoeken voor hun dagbestedingsactiviteiten. De dagelijkse structuur en sociale contacten van deze ouderen veranderen of komen soms zelfs te vervallen. En dat nu net voor een doelgroep die juist zoveel behoefte heeft aan sociale contacten.

Hoe mooi zou het zijn als kinderen tekeningen en/of kaarten maken voor deze ouderen en chronisch zieken om te laten zien dat er aan hen gedacht wordt. Wij vragen jullie daarom: kom in actie met (jullie) kinderen en laat ouderen weten dat we aan ze denken!

U kunt tekeningen/kaarten sturen naar onze locaties, u vindt de postadressen hier. Het gaat om de locaties: Akkers, Berkenstaete, Dommelhoef, Eerdbrand, Ekelhof, Fleuriade, Gagelbosch, Kanidas, Kwadraat, Landrijt, Lindehof, Nazareth en Passaat.
Vermeld s.v.p. op de envelop: ‘Tekening/kaart’ zodat we deze post voorrang kunnen geven en z.s.m. kunnen verspreiden. Hartelijk dank!

Dit mooie initiatief komt van onze dagbestedingscollega’s uit Best: Angela en Liz!

Terug naar overzicht