Menu
Café Brein: Samen zingend 2019 uit

Café Brein: Samen zingend 2019 uit

3 december 2019
Categorie: Startpaginanieuws

Maandag 9 december organiseert Café Brein de ontmoetings- en
informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De gast van deze avond is Jeannette Heijting. Zij vormt samen met 7 andere dames de vocalgroep NRG. Zij zullen deze avond het Café Brein kalenderjaar 2019 op een gezellige manier afsluiten.

Zingen
De vocalgroep NRG (spreek uit als energy) bestaat uit 6 zangeressen en 1 pianiste. Zij delen met elkaar de passie voor meerstemmig zingen. De naam NRG geeft al aan met hoeveel plezier en enthousiasme er samen wordt gezongen!
Jeannette heeft zelf niet-aangeboren hersenletsel. Samen zingen is iets waar zij ontspannen en blij van wordt. Het geeft haar goede moed als ze een baaldag heeft. Juist het samen zingen met anderen geeft Jeannette positieve energie, omdat het zo’n geweldig gevoel van verbondenheid geeft.

Café Brein
Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen waarbij informatie en gezelligheid samen gaan. Deelnemers praten over de gevolgen van NAH en hoe ze daarmee omgaan. Deze gevolgen hebben namelijk grote invloed op het welzijn van de persoon met NAH en zijn omgeving.

Waar en wanneer
De ontmoetings- en informatieavond vindt plaats in SWZ Activiteiten Centrum, Palladiostraat 27, 5624AB in Eindhoven. U bent 9 december welkom vanaf 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is bedoeld voor mensen met NAH, hun familie, mantelzorgers en andere betrokkenen. Aanmelden is niet nodig.

We ontmoeten u graag op 9 december.

Terug naar overzicht