Menu
Bel-contact NAH (tijdelijk)

Bel-contact NAH (tijdelijk)

31 maart 2020
Categorie: Startpaginanieuws

Heeft u of uw naaste hersenletsel en heeft u vragen, het gevoel dat u er alleen voor staat of wilt u gewoon uw verhaal kwijt? Dan kunt u contact opnemen met het Informatie- en Adviespunt Hersenletsel Zuidoost Brabant.

In deze bizarre tijden door het coronavirus, wordt het wellicht moeilijker de dag door te komen doordat hulp, dagbesteding en lotgenotencontact wegvallen en u veel thuis zit. Maar ook door de angst en onzekerheid die deze situatie met zich mee kan brengen.

Het Informatie- & Adviespunt Hersenletsel Zuidoost Brabant heeft daarom samen met getrainde ervaringsdeskundigen het initiatief genomen u een mogelijkheid te geven uw zorgen te delen, uw vragen te stellen of een luisterend oor te bieden. Veel van uw problemen kunnen we niet oplossen maar mogelijk kunnen we wel adviezen geven hoe ermee om te gaan in uw thuissituatie en een luisterend oor bieden.

Wilt u contact met de coördinator of met een van de ervaringsdeskundigen dan kunt u bereiken via het

Informatie-& Adviespunt Hersenletsel Zuidoost Brabant:

Tel: 06-43366613
E-mail: informatie@nahzobrabant.nl

In uw mail graag naam en telefoonnummer vermelden.
De coördinator van het Informatie-& Adviespunt staat u te woord of reageert op uw mail en brengt u, indien gewenst,  in contact met een ervaringsdeskundige.

Archipel is aangesloten bij:
Logo-NAH-Netwerk-ZOB.jpg

Terug naar overzicht