Menu
BBL opleiding helpende 2 iets voor jou?

BBL opleiding helpende 2 iets voor jou?

30 juli 2019
Categorie: Startpaginanieuws

Archipel biedt een unieke opleidingsplaats aan binnen de organisatie. Namelijk de BBL opleiding dienstverlening, helpende zorg en welzijn niveau 2 met uitstroomvariant: Helpende Plus. Deze start op 11 december 2019 en duurt 40 schoolweken. Tijdens de opleiding bij het Archipel College heb je gemiddeld 1 lesdag per week, de andere dagen ben je werkzaam op één van onze woonzorglocaties in Eindhoven, Best, Son en Breugel, Veldhoven of Nuenen. Hiervoor krijg je een bijpassend salaris. Voorafgaand aan de start van de opleiding is het bespreekbaar om aan de slag te gaan als aspirant leerling bij Archipel. In die tijd maak je kennis met het werkveld en de opleiding.

Je krijgt toegang tot de opleiding met de volgende diploma’s: 
• vmbo diploma met minimaal basisberoepsgerichte leerweg 
• diploma zorghulp of entree (MBO niveau 1) 
• diploma LBO/VBO (alle vakken op tenminste B niveau).
• Ben je 21 jaar of ouder en ben je niet in het bezit van bovenstaande diploma’s? Na de selectieprocedure wordt aan de hand van een intredetoets bepaald of je toegelaten kunt worden tot de opleiding.

Dus wil jij werken in de zorg? Bij een organisatie waar de cliënt én medewerker de regie hebben? Dan bieden wij je een opleidingsplaats aan binnen Archipel. We verwachten dat jij je verantwoordelijkheid neemt en samen met je collega’s het leven en welzijn van de cliënt verrijkt. De teams werken zelfsturend. Je hebt daardoor veel vrijheid om vanuit jouw vakmanschap de juiste keuzes te maken. Bij Archipel krijg je de mogelijkheid om je continu te ontwikkelen en verbeteren. Kom leren en werken in een leuk team en ontdek jouw talent in de zorg!

Ben je geïnteresseerd en wil jij leren en ontwikkelen?
Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt solliciteren via deze link. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met afdeling Werving en Selectie, bereikbaar via telefoonnummer 040-2654822.

 

Terug naar overzicht