Menu
Bijzonder uitje: ballonvaart

Bijzonder uitje: ballonvaart

22 augustus 2018
Categorie: Startpaginanieuws

Samen beleven? Dubbel genieten!

Een ballonvaart is een avontuur om nooit te vergeten. Je verlegt grenzen door op grote hoogte te zweven op het ritme van de wind. Staand in een mandje onder een enorme ballon bekijk je het dagelijks leven van een afstand en je ervaart het op een hele ander manier. Eenmaal weer met twee benen op de grond ben je een unieke ervaring rijker. Zeker wanneer je dit uitstapje deelt met een bewoner van Archipel. Jessie Zeidler is dagbestedingscoach Ekelhof en Kanidas: “Een tijdje geleden won ik een ballonvaart en besloot een bewoner van de dagbesteding Kanidas mee te nemen. Meneer Singendonk was de gelukkige... ”

‘Het was een ontroerend moment toen we over de geboorteplaats van meneer Singendonk voeren en hij zijn vroegere huis en buurt herkende’

Op zaterdag 11 augustus stapten Jessie en meneer Singendonk tijdens het ballonfestival van Grave in een prachtige Vincent van Gogh-ballon. Jessie: “Onder luid applaus van het publiek gingen we langzaam maar zeker de lucht in. Eenmaal boven hadden we een prachtig uitzicht over velden, bossen, dorpen en de Maas. We genoten van de mensen en dieren die we zagen, de kleuren, het licht en het landschap. Het was een ontroerend moment toen we over de geboorteplaats van meneer Singendonk voeren waar hij zijn vroegere huis en buurt herkende. Op de grond bleven er veel mensen staan om enthousiast naar ons te zwaaien. De landing was spannend maar verliep voorspoedig. We hebben genoten en denken met veel plezier terug aan deze dag. En één ding is zeker: samen beleven was écht dubbel genieten!”

Terug naar overzicht